Articles

Cocoasoft стартира трети Серия световноизвестния Mobile EON играта на дракона

In Uncategorized on June 23, 2010 by strahotniigri Tagged: , , ,

13-ти Март 2007 год

Eon Дракон 3? Новите приключения на един смел дракон Еон от Cocoasoft в третата вълнуващо пътешествие до екзотични земи

на нова част от силно аплодирана игра поредица с участието на неспокойните Eon Дракон. Присъединете се към Eon и новия си приятел в една епична пътуване и разберете какво се крие зад мистериозния парцел, насочени срещу мирни остров

Cocoasoft ООД, водещ разработчик на острието мобилни игри, стартира третата серия от приключения Eon Дракон, която е най-разпознаваем символ и марка в Cocoasoft игри портфейл. Колоритен, комикс-подобен график, които са били отлично приети през предходната Eon Дракон игри сега идват с повишена цвят и по-големи подробности. Това е напълно ново преживяване за широк кръг от играчи, които обичат приключенията пълен с действие и пъзели. Предходните две Eon Дракон игри са достигнали много челните места продажба на мобилни медийни портали, включително Vodafone Live, T-Mobile, Jamba и т.н. В последните няколко години, като същевременно се конкурират с много международни филмови и медийни марки.

Последната история ще доведе Eon и новия си приятел в три напълно различни пейзажи, всеки от които е изпълнен с различни противници, които обещават трайно действие и нови пъзели с още повече комбинации, които дразнят играчите ? съобразителност и. Ударната резултат музика прави това приключение още по-приятно и запомнящо се.

Пореден път е Eon на търсенето на нови приключения, този път с нов приятел. Тайнствената сила ще доведе до веднъж приятно остров на ръба на унищожение. Заедно те ще срещнат нови приключения, натъквам се на противниците никога не е виждал преди и за пътуване по отношение на множество екзотични земи.

Съвети и диалози ще помогнат на играчите предварително и разкриват историята, както той прогресира през levels.The игра има напредък автомобил освен, че дава възможност на играча да спре и да започнете да играете по всяко време . Лесна навигация и интуитивен ключове игри направят играта лесно да се играе дори и за нов мобилен играчи.

Черта списък

17 нива пълни с интуитивен пъзели

двамата главни герои да избирате [/ [ **]

цветна и завладяваща графика

над 10 различни видове противници

играта се придружава от пристрастяване [музика резултат /[**]

напредък автомобил освен

началото където завърши последен път

кратко крива на научаване и лесно да се играе [/ [**]

непреодолими история

Играта включва омайната музика, която създава отпускаща моменти, както и цветни графики и завладяващ-подходящи за по-младите, както и случаен играч. За повече информация относно Eon посещението Дракон http://games.cocoasoft.com/?

Advertisements

Comments Off on Cocoasoft стартира трети Серия световноизвестния Mobile EON играта на дракона

%d bloggers like this: