Articles

Пригответе се за война – театър на войната е пред завършване

In Uncategorized on June 23, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , ,

8-ми февруари 2007 Пригответе се за война – театър на войната е пред завършване Проект 1В компанията и издател Battlefront.com са развълнувани да обявим, че чакат за театър на войната, известна под Работното заглавие WW2-RTS е почти на една цел! След месеци на допълнителна работа и развитие и използват комбиниран опит на производителите на IL-2 Sturmovik и създателите на поредицата борба с мисията, театър на войната е почти готов за международни съобщения от Battlefront.com.

Щракнете тук, за да видите всички нови снимки на екрани на театър война. Размерът на значителни промени, ощипвам, нови възможности и подобрения игра, които са преминали в наскоро е зашеметяващ. По-долу е само един кратък списък от най-важните 20 позиции, които бяха отправени през последните няколко месеца.

Видимост и ангажираност диапазони са били значително увеличена до реалистични нива. Ръка за ръка за борба с пехота е добавена (добиваната визуално). Ограничения за използване на заловените превозни средства и оборудване са добавени. Сега само войници с подходящи умения да използвате заловен оборудване. Тежка артилерия и леки минохвъргачки са добавени като подкрепа извън картата. Пехотата да броня съотношение във всички мисии се е увеличил значително. Относително зацапване показатели за всяка отделна единица са били добавени. Кампанията е променено и сега съществуват стъпка към следващата мисия въпреки поражението в предишната мисия. Пожар в движение на превозни средства с достатъчно добри екипи е била извършена. Закъснение при детонация и реалния свят физика за ръка и противотанкови гранати са били добавени. Засилено физика моделиране за всички големи снаряди калибър са били добавени. По-добро моделиране разрушаване продължителност на автоматични оръжия добавя. Пехотна движение проценти по различните повърхности земята са подобрени. Реалистична физика за движение на превозното средство (използване на съоръжения, дроселиране и т.н.) са добавени. Насочване на всички единици бе подобрена, то сега зависи по-скоро целта видимост, целеви статус и режим на движение стрелба. Различни ощипвам за превозните средства и оборудване: Модел размери, повреда изчисления др Подобряване на морал изчисления. Нови мисии са били добавени. Тежък въздушно бомбардировачи са били извадени от близо роля въздушна подкрепа. Забавянето на въздуха и подкрепа артилерия е увеличена до реалистични нива. Звено път намирането е подобрен. Recon самолети, добавя в играта. Метеорологичните условия и влиянието им върху зацапване, движение и борба са подобрени. Реалистични Униформи, звание, имена и номерация конвенция за всички войници и народ и превозните средства са били изпълнени. Изчерпателен списък на Особености на играта можете да намерите тук: http://www.battlefront.com/products/tow/features.html Мартин ван Balkom от Battlefront.com каза: няма

Advertisements

Comments Off on Пригответе се за война – театър на войната е пред завършване

%d bloggers like this: