Articles

БЕТА кадри бойна мисия: Шок сили

In Uncategorized on June 22, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , ,

28-ми март 2007 г

BETA кадри бойна мисия: Шок сили

[[** ] бойна мисия: Шок сила на предстоящите модерна симулация война от Battlefront, е определен за оспорване на стандарта за компютърни Wargames и военни симулации. Играчите вече предлагат възможност да видят първото рано отивам по време на игра кадри от играта. В кадри изобразява:

Един M1A1HC (тежки често) Ейбрамс резервоар се движат извън пътищата. Гледайте режим с отложено плащане в действие , самостоятелно сенки на рандомизирано външно оборудване (индивидуални за всяка единица в играта) и напреднали светлинни ефекти като например неделя отблясъци на разстояние от различни повърхности.

Команда от американски войници стреляха M4 карабина, показващи различни анимации стрелба от положение и накланяне позиция и на претоварване последователност.

Щракнете тук, за да изтеглите два BETA клипове на бойна мисия: Шок сили.

Бойна мисия: Шок сила ще бъде освобождаване на световния пазар през Q2 2007 г. и ще бъде публикувана от Парад Interactive.

За борба с мисията: Шок сили Високата история задвижване полу-dnamic кампания играе от гледна точка на САЩ предлага изцяло нов опит за стратегия за феновете. Всяка битка включва подробен мисията Брифинг очертава конкретни цели, които могат да варират от вземането на специално място на картата за поддържане на сила сближаване. По-добре още, целите за всяка страна могат да бъдат различни, което позволява всяка страна да се борят в съответствие с нейните цели, а не единен набор общи за двете. Както играчите се движи напред по време на играта, техните победи ще се отрази на лицето на света, тъй като ще им загуби. Разбира се, играчите могат да избират да играят персонализирани Бързо Битки или да използвате битка сценарии, създадени чрез всички нови редактори. В редактора са мощни инструменти, позволяващи сценарий дизайнерите да създават интензивен, уникална история задвижване битки. http://www.battlefront.com/products/cmsf

Advertisements

Comments Off on БЕТА кадри бойна мисия: Шок сили

%d bloggers like this: