Articles

Funcom Осигурява допълнително финансиране от около. 30 млн. USD

In Uncategorized on June 21, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , ,

27-ми юни, 2007 год.

Funcom Осигурява допълнително финансиране от около. 30 млн. USD

Допълнително финансиране горива Funcom? Е? Възраст на Конан? стартира

На гърба на значително нарастване на външните и вътрешни очаквания, свързани с? Възраст на Конан: Hyborian Приключения? – Funcom? Е дългоочакваната масова мултиплеър онлайн игри (ММО) – Funcom вчера приключи частни капиталовложения и през тази получи допълнително финансиране от около 30 милиона щатски долара. Ние

?? Отново очаква стартирането на? Възраст на Конан? за създаването на значително вълни в gamespace MMO,? казва Funcom Тронд Арне главен изпълнителен директор за асоцииране. ? С осигурени допълнително финансиране Funcom е в още по-добра позиция да направят старта на играта един успех. Този ангажимент от страна на финансовия пазар се отразява много обещаващо и очакванията за? Възраст на Конан?.?

? Възраст на Конан? напредва по план към обяви старта дата на 30 Октомври, 2007 година. В играта има наскоро получи силна рано указания продажбите от партньори и дребно канали, както в САЩ и в Европа и пресата и очакванията за игра? Възраст на Конан? продължи да се развива силно. За да се гарантира оптимално стартиране на? Възраст на Конан?, Funcom и ключовите му партньори е чрез този кръг на финансиране засили Funcom? И пускането на пазара и оперативен капацитет, преди да започне.

Funcom освен това е решил да въведе случайни сегмент MMO и понастоящем прави оценка на няколко възможни възможности за експанзия. Тъй като някои от тези възможности може да включва краткосрочен план придобивания, Funcom ще се възползват от нарасналото стратегическа гъвкавост.

Епохата на Конан е последователно посочени като една от най-очакваните игри PC на 2007 г. и спечели Най-добър MMO на E3 награди от IGN, GameSpot, GameSpy и Yahoo. Епохата на Конан е основен дял в Microsoft

Advertisements

Comments Off on Funcom Осигурява допълнително финансиране от около. 30 млн. USD

%d bloggers like this: