Articles

FlatOut: Последен Carnage Демо раси към Xbox LIVE!

In Uncategorized on June 21, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , ,

PP5-ти септември 2007 год.

?

FlatOut: Последен Carnage Демо раси към Xbox LIVE!

?

Днес Уорнър Брос Interactive Entertainment пусна марката напляскване нови сценичен демо на FlatOut: Последен Carnage [/[ ] []], за Xbox 360 през Xbox LIVE!? ??

?

FlatOut: Последен Carnage, публикувани от империята интерактивни и разпространявани от WBIE, се унищожаване на ново равнище на костната чупене на касапницата? на Xbox 360 системата.? Максимален забавно, максимално хаос, и всички в очната ябълка изгарящо с висока разделителна способност. Искаш ли го бързо – ще го получиш.? Искате унищожаване – ще го получиш.? Насладете се на костите схрусква действие на FlatOut Последен Carnage от първа ръка.? Попийте под налягане от 12 конкурентни водачи се опитват да вземат помежду си извън пистата.? Почувствайте удоволствието и болката на взривни дербита Deathmatch.

?

Има три режима на сцената на демо XBL: Carnage Rage, Deathmatch Дерби и надпревара (FlatOut режим).?

?

Carnage надпревара

Carnage надпревара е борба срещу часовника, за да спечели възможно най-много точки е възможно в определен момент от причинява колкото е възможно кръвопролитие.? Сблъсък, трясък и потънали кораби на други противници на гостите големи букви.? Унищожи природа и време за разговори получат по-нататъшно увеличаване на рейтинга.? Изтъква се умножават в зависимост от позицията си, така че имат за цел да заемат високи постове, за да получите най-големите мултипликатори!

?

Deathmatch Дерби

Deathmatch Derby е арена основа Derby с една проста цел – унищожи противниците си.? Потънали равен брой точки, така че да заседнат в и унищожи колкото се може повече противници, колкото можете.? Играчите имат три живота и множество електрически прозорци да Ви помогне да постигнете целта резултати.

?

Надпревара (FlatOut режим )

Възпроизвеждане на унищожаване напълнена раса от ул. клас в FlatOut режим.? От последното място на стартовата решетка работата си път през опаковката в 1-во място, в продължение на 3 обиколки на чистите състезания.? Smash чрез декори за нитро и общите си съперници да спечелят допълнителни пари .

Advertisements

Comments Off on FlatOut: Последен Carnage Демо раси към Xbox LIVE!