Articles

EA Mobile обявява драскане

In Uncategorized on June 21, 2010 by strahotniigri Tagged: , , ,

5-ти Септември, 2007 г

ПРИЕМЕТЕ FUN Навсякъде с драскане ОТ EA MOBILE [/[][ ]]

Класически съвет Игра Сега Наличен за мобилни телефони с интересни нови функции? Play Самостоятелни или срещу приятел

Electronic Arts Инк. обяви днес, че Америка? любимите думата игра, драскане?, в момента е достъпна за изтегляне на мобилни телефони в Северна Америка и Европа. ЕА Mobile версия на драскане, по лиценз на САЩ и Канада от Hasbro, Inc, носи класически игра на живот, като позволява на потребителите да избират нивото им на игра и включва вградена думата списък, динамично анимации, и да превъртате и пълен пансион мнения. С три различни режима на играта, геймърите могат да играят самостоятелно, изпитването на думата си акъла с играта? е вграден компютър, или да се ползва мине-и-играя с един приятел.

с развлекателен нови функции, драскане за мобилни телефони жалби за двете каламбур ентусиасти и случайни геймъри. интуитивно, просто управление позволяват лесно да избират плочки, образуват думи и да видите цялата дъска. Гъвкави игра опции позволяват бърза игра и предизвикателства, подходящи за всички нива на квалификация. Новите потребители да се забавлявате изучаване на играта, докато драскане ветераните да персонализирате правилата да се поберат стила им на игра. Играчите могат да следят статистиката като най-добрата игра, най-добрите една дума и най-свой ред, и след това да се онлайн, за да видим как те се нареждат срещу други мобилни драскане играчи. Освен това, когато са изправени пред думата предизвикателство, играчите могат лесно да се консултира с длъжностното лице, вграден речник, драскане.

[[ **]

? Скрабъл е един от световните е най-известните игри и е страхотен комплимент за нашия най-продаваните случайни игри, , казва Травис лодкар , В. П. света Студио до EA Mobile. Тази нова мобилна версия на драскане позволява на играчите да избират измежду три режима забавна игра – кратко дълбоко играе за бързо драскане фиксира, мине-и-играя с един приятел, или играят срещу компютъра и речник за крайния речник предизвикателство.

? драскане е култова игра в американската култура, с дълга успешна история на посветените фенове, и тя продължава да привлича милиони играчи? каза Джеф Burdeen, вицепрезидент на цифрови носители на Hasbro, Inc? С новата си мобилна версия, EA Mobile постави ново завъртане на игра, която ние? отново уверена, че да удари с двете драскане ентусиасти и случайни геймъри.?

?

[[* *]

[ [**]

Advertisements

Comments Off on EA Mobile обявява драскане