Articles

Слизат в затъмнена дъното с нехранимайко!

In Uncategorized on June 21, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , , , , ,

27-ми юни, 2007 год.

слизат в затъмнена дъното с нехранимайко!

Нова Dungeonbash пристигне към вашия компютър от Shrapnel игри!

Усъвършенствате вашия диск и се подготвят за слава! Shrapnel игри има удоволствието да съобщи, че британски предприемач Хронична Риалити се присъедини с Shrapnel да публикуват своите предстоящи игра, нехранимайко: В Леговището на Медуза, едно за един играч, екшън ориентирана dungeonbash за Windows.

В нехранимайко: В Леговището на Медуза, мистериозен злото е започнало да чумата на добри граждани на Гослинг долина. Животновъдство е изчезващ, хората треперят в домовете си, и телемаркетъри водят разговори по време на вечеря часа. Дори по-лошо, в долината е доставка на гъби е страдание, и за долината гъби са живот. Осигуряване на всичко от подслон на препитание, от магията на медицината, shroom доставки трябва да премине още веднъж!

В традицията на NetHack и Плевел, играчите контрол на един символ, Rapius силните работник фермата, в стремежа си да победят силите на мрака и да стане спасител на долината Гослинг (и неговите гъби!). Rapius, който започва кариерата си виртуално с едва една кърпа за носене, трябва да проникне осемдесет нива на тъмнината, сила нарастват с всеки обитател на убитите тъмно, всяка новопридобита дрънкулка, и на всеки консумират гъби, докато накрая той се среща с окончателен враг , от страховитите Медуза!

Нехранимайко: В Леговището на Медуза предвижда играчи с един очарователен спектър от възможности за опознаване, което прави всяка игра едно уникално преживяване. Rapius ще се изправят десетки чудовища, всяка със свои собствени силни и слаби страни, различни рискове за околната среда, и смъртоносни срещи шеф. По пътя той LL се научи да занаятчийски продукти, напитки отвари, яде магически гъби, гъбички дим, пия алкохол (от евтината бира Gobbo на устните шумен Moon River уиски), и много повече. Наред с другите неща Rapius да стане невидим, болни, hungover, отровени, а дори и един върколак (надявам се не всички наведнъж)!

Rapius трябва да капитана си фенер, неговият източник на осветление в подземния свят. Ако фенер се разравя Rapius ще може да види (и да се види!) Още в празнотата, които му позволяват да се правят дълго атаки обхвата си врагове. Ако фенер е отхвърлена, Rapius да се опитват да пълзят миналото опасност, sidestepping beasties той не е напълно готова да се справи.

Ако фенер гори топла и светла, маслото се консумира по-бързо, отколкото когато фитилите е ниска. Докато масло колби са разпръснати в приключението, знае кога да се пристъпи и кога да се омекоти светлината е основна стратегия за нехранимайко: В Леговището на Медуза.

С осемдесет нива състоящ се от осем свята, десетки чудовища, безброй предмети, различни условия играч, и един тон от изненади, всички случайно генерирани преди всяка сесия, нехранимайко: В Lair на Медуза предвижда безкрайни преигравания. Ако играчите някога да се стигне до момент, които според тях съм виждал те всичко в играта може да предложи благодарение на Rage, Те не !

RAGE означава Случайни Приключенски двигател на играта, и е включена към нехранимайко: В Леговището на Медуза. RAGE позволява пълното модифициране възможност без програмиране опит. Буквално всичко в играта може да се променя от гняв, което позволява не само новите приключения за Rapius, но съвсем нови игри. Промяна на графика, т., магия, музика, всичко. Достатъчно е творчеството и времето.

Скот Wakeling на Риалити доклади Хронична, Нашата основна цел с кранта е, че играта винаги ще дойде пред графика. Получат право на избор между една фантазия нов визуален ефект, или се забавлявате нови mutator или магия позиция, ние ще стреля за игра всеки път! поглед към играта, има толкова много да бъдат открити и се ползват в нехранимайко, той

Advertisements

Comments Off on Слизат в затъмнена дъното с нехранимайко!

%d bloggers like this: