Articles

Galactic Civilizations II v1.8 Update

In Uncategorized on June 20, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , , , , ,

PP18-ти октомври 2007 год.

?

Stardock Продължава Безпрецедентен след освобождаването поддръжка с Galactic Civilizations II v1.8 Update
?

[[ ] []] най-новите безплатни Update добавя нови функции, Tweaks, подобрена производителност и по-най-добър за походова стратегия на играта на 2006

?[/[] []]

Stardock Забавления обяви още една важна актуализация в компанията? е забележителност походова стратегическа игра, Galactic Civilizations II. В v1.8 актуализация? Както винаги, безплатен за регистрирани собственици на играта? включва нови функции и подобрения, че по-нататъшното опростяване на аплодирана дял и по-нататъшно демонстрира Stardock? е безпрецедентно след освобождаването подкрепа. Galactic Civilizations II v1.8 вече е достъпен чрез Stardock Централна (http://www.stardock.com/downloads).

?

Издаден през 2006 г., Galactic Civilizations II е най-високо оценени походова стратегия за игра на 2006 г. според GameRankings.com, и е сред първите десет най-преразглежда PC игри на годината. The Dark Avatar разширяване, който бе представен през февруари на тази година, е вторият най-високо класиран PC игра от 2007 г. и замазка GalCiv II? Позицията като окончателен игра космически стратегия. Stardock е readying второ разширение, Twilight на Arnor, за освобождаване през ноември тази година, а очакваните Освен това се въвежда уникални дървесни видове технологии за всяка извънземна раса, както и множество други функции, които трябва здраво място в играта сред всички великите време стратегия.

?

Galactic Civilizations II v1.8 е последната от поредица от тежки новини на всепризнатата играта, както и неговите функции списък бе разработен в голяма степен въз основа на обратната връзка от играта? И процъфтяваща фен общност. Сред многото подобрения в v1.8 са :
?

???????? Местни висок рейтинг списък

???????? Нови военни управители

???????? Подробна Лизинг съветник

???????? Подобряване на паметта и производителността

???????? Промяна балансиране на звена, планетни подобрения

???????? AI ощипвам

???????? Много повече

?

Пълен списък на промените можете да намерите на http://forums.galciv2.com/index.aspx?aid=165444.

?

? Galactic Civilizations II е огромен успех за Stardock и показва, че един страстен екип с един посветен на Общността фен е всичко, което трябва да се направи страхотна игра,? каза Брад Wardell, президент и главен изпълнителен директор на Stardock развлечения. ? Какъв по-добър начин да се върне отдадеността на нашите фенове, като редовно освобождаване на безплатни ъпдейти, че въвеждането на нови функции и геймплей елементи, като се подготвяме по-голяма търговска експанзия? Нещата ще се оправят само за феновете на поредицата по-късно тази година с масивни (и Свободен) Galactic Civilizations II v2.0 обновяване и играта-превръщането на Twilight на разширяване Arnor.?

?

За всичко Galactic Civilizations II, свързани, посетете http://www.galciv2.com.

?

?

Advertisements

Comments Off on Galactic Civilizations II v1.8 Update