Articles

Пиратите на The Burning море Стрес Тест 2

In Uncategorized on June 20, 2010 by strahotniigri Tagged: , ,

15-ти ноември 2007 г.

Ahoy Люберс Земя! Хвани мишката и Задаване на курс в пирати на горивната Тест море Стрес # 2

КАКВО :[/[][] ] пирати Горене море, MMORPG с участието на открито море, екшън и приключения в един свят на смели пирати и ограбват, е насрочено за втория си правите тестове четвъртък, 15 ноември до неделя, 18 ноември, бе домакин на файла планетата.

КАК : Играчите, които са заинтересовани от участие трябва да отплава за http://www.FilePlanet.com? да се регистрирате за теста уикенд игра. Играчите ще могат да се регистрират започвайки от Понеделник, 12 ноември, с настоящи абонати FilePlanet получаване на Отиди на достъп в играта.

Веднъж регистрирани, играчите ще бъдат предприети за страница, както с връзка към настанявам пирати и стрес-тест ключ. Основните няма да бъде активна (може да се консумира) до 15:00 PST в четвъртък 15-ти ноември. Играчите ще бъдат в състояние да играе цели три дни от стрес тест., Или докато не натиснете ниво капачка от 20.

КОГА : пирати Горене стрес море изпитване е планирано да започне в 3:00 ч. PST за четвъртък, 15 ноември и тичане до 23:59 неделя, 18 ноември.

За повече информация за пиратите Горене стрес тест море, или да се регистрирате, влезте в http://www.FilePlanet.com?

За пиратите на горивната МОРЕ : пирати Горене море е MMORPG с участието на открито море, екшън и приключения в един свят на смели пиратите и грабеж. На фона на Новия свят на 18-ти век, играчите може да бъде всеки един от трите народа? Англия, Франция или Испания? или изберете ролята на пират и ще се борят за слава и власт. Пирати на горивната море е планирано да започне на 22 януари, 2008.

За информация за играта, моля влезте в http://www.piratesoftheburningsea.com

Advertisements

Comments Off on Пиратите на The Burning море Стрес Тест 2