Articles

Бойна звезда: Галактика издаване дати

In Uncategorized on June 20, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , , , , ,

P

18-ти 10 2007 г?

Бойна звезда: Галактика интерактивна игра [/[!][! ]] ОСВОБОЖДАВАНЕ датите,

?

Бойна звезда: Галактика: Razor Клипове ретроспекция на разположение на SCIFI.com

?

Сиера Online, подразделение на Vivendi Games, е определил датите за пускане Бойна звезда: Галактика [[! ][!]] , един екшън, космически борба с интерактивна игра, базирана на популярния телевизионен сериал, произведени от Всеобщата Media Studios и проветряване на SCI FI Channel.? Бойна звезда: Галактика [/[!][!] ] ще бъде на разположение за PC Windows чрез отгоре портали онлайн игри и магазини 23-ти октомври 2007 г и ще кацне на Xbox LIVE Arcade 24-ти октомври 2007 г..? на [[!][!] ] Бойна звезда: Галактика интерактивна игра се произвежда по лиценз на Universal Pictures цифрови платформи група .

?

, Довели до началото на играта, феновете на поредицата да гледате Razor ретроспекция на http://www.scifi.com / Бойна че ще наточи апетита им за предстоящите SCI FI Channel специален двучасов епизод Бойна звезда: Галактика : Razor . Razor , който ще служи като фон за събитията от четвърти сезон на Бойна звезда: Галактика, разказва историята на Лий Адама е първата мисия на командир на Бойна Пегас? и мъчителна история за този кораб е отчаяна битка за оцеляване в непосредствена последица от Силоните и геноцидни обсадата на дванадесетте колонии.

?

Характеристики на предстоящия мач включва :
?

Единичната кампания ? Пилотен различни кораби и пълни 10 мисии запомнящо се от ТВ сериали.

Групова режим на игра? Play онлайн в този безмилостен космически екшън шутър в Доминиране, Deathmatch и Team Deathmatch режими. (8 играчи на Xbox Live Arcade и 16 играчи на Windows PC)

легендарния космически кораби ? Fly 4 човека и 4 Силоните кораби от Вайпър II на Силоните Raider, всеки с уникални способности оръжие.

Специални оръжие? Координира атаки с арсенал от разрушителни оръжия, включително ракети, пистолети и др.

Отбранителна маневри? Да се избягва унищожаването на барел преобръщане, флип завой и други летателни ходове.
?

Бойна звезда: Галактика е класиран E 10 и ще бъде на разположение за PC Windows в търговски обекти на национално ниво и началото портали онлайн игри за $ 19,99.? Един Xbox LIVE Arcade версия на играта ще бъде достъпна за 800 точки на Microsoft Xbox Live Marketplace. За повече информация относно Бойна звезда: Галактика интерактивен http://www.bsgarcade.com игра посещение.

?

?

?

Advertisements

Comments Off on Бойна звезда: Галактика издаване дати