Articles

Merscom да въвеждат Судоку за Xbox Live Arcade

In Uncategorized on June 19, 2010 by strahotniigri Tagged: , ,

31ви януари 2008 година

Merscom да въвеждат Судоку за Xbox Live Arcade

[[* *] Судоку за стартиране на Xbox LIVE Arcade Q2 2008 с новаторски мулти-плеър

Merscom обяви, че ще се публикува тази пролет Buku Судоку , първата игра Судоку за Xbox LIVE Arcade система. Първото и единствено, Судоку заглавие за Xbox LIVE Arcade, Buku Судоку носи световен феномен Судоку за Xbox LIVE Arcade при добавяне на иновативни и конкурентни съвместни характеристики игра.

Buku Судоку използва три основни характеристики на платформата XBLA да създадем най-добрите конзола Судоку опит. На първо място, Собствена резолюция HD на 360 дава възможност за лесен за четене мрежа с молив марка. На второ място, администратора? И предпоставки и thumbsticks направи за много бързо влизане метод, обичайната бариера с електронни игри Судоку. На трето място, уникалната услуга XBLA дава възможност за мултиплейър опит никога преди свидетел в игра Судоку. Всичко това е опаковано в едно сплотено графичен стил, който успява да предложи по нещо за всички потребители. По подобен начин, много размери пъзел, трудности, контрол схеми, както и уроци оферта обжалва пред всеки играч, независимо дали напълно нови или ветеран.

? Ние сме много радостни за освобождаването на Buku Судоку, колкото е необходимо, доказана и популярна игра на играта на ново ниво. Тя няма да обжалват само на феновете играта, но всеки, който обича голям опит геймплей,? Кърк заяви Оуен, главен изпълнителен директор на Merscom. ? Като се има предвид популярността на играта на други платформи и качеството на тази игра, ние очакваме Buku Судоку да бъде феноменален хит.?

Advertisements

Comments Off on Merscom да въвеждат Судоку за Xbox Live Arcade

%d bloggers like this: