Articles

Stardock и газ захранва Партньор игри за Предстоящи полубог

In Uncategorized on June 18, 2010 by strahotniigri Tagged: , , ,

7-ми април, 2008 г.

Stardock, газ захранва Партньор игри за Предстоящи полубог

[[ **] полубог към черта Не On-Disc защита на авторските права; Настройка за стартиране февруари 2009 год

Stardock и газ захранва игри обяви днес, че Те са постигнали съгласие за публикуване на газ захранва игри? Предстоящи PC игра, полубог.

Полубог е екип-екшън игра с RTS и RPG елементи. Играчите поемат контрола върху масивна полубог с цел да унищожават техните опоненти? Позицията в дадена сцена, като се предотвратяват противника? Е полубог да правят същото за тях. Въпреки, че игра превъзходно подкрепя една по-една двубои, собствеността ще бъде истински блясък в отбора играят или с други човешки контролирани полубоговете или с тези, контролирани от сложни компютърни AI. Тъй като играта тече, играчът? Е полубог ще придобиват вещи, качествата и опита.

Газ захранва играта, като се превърна в един от водещите разработчици PC игра с хит заглавия като Dungeon Siege и върховен главнокомандващ избра Stardock като изключителен световен издател PC отчасти поради Stardock? Е огромно успех с всепризнатата гряха на Слънчевата империя и Galactic Civilizations.

? Коване новите ни партньорство с Stardock е голяма сделка за всички нас GPG, и не можахме? Тона по-развълнувани за това,? каза Крис Тейлър, основател и главен изпълнителен директор на газ захранва игри. ? Не само, че ние имаме доказана дребно издател, но ние се да си сътрудничим с пионер в дигиталното пространство разпределение

Advertisements

Comments Off on Stardock и газ захранва Партньор игри за Предстоящи полубог

%d bloggers like this: