Articles

2K Спорт за разкриване НБА 2K9 Покритието спортист Утре времето в НБА преди гейм шоу

In Uncategorized on June 18, 2010 by strahotniigri Tagged: , ,

4-ти юни 2008 година

2K Спорт за разкриване НБА 2K9 Покритието спортист Утре времето в НБА преди гейм шоу [ /[**]

Търси в утрешния ден за разкриване на корицата спортист за 2K Спорт? НБА 2K9 по време на НБА преди гейм шоу в 8:30 ч. ET на ABC

Утре, 2K Спорт ще разкрие спортист покритие за дългоочакваното видео баскетбол игра, NBA 2K9, че на втория 30 телевизионен клип насрочено във въздуха по време на НБА Countdown предварително шоу за игра Една от 2008 НБА финалите, Бостън Селтикс срещу Лос Анджелис Лейкърс, 5 юни в 8:30 ч. ET на ABC.

Като част от разкриването на нови спортист покритие, 2K Спорт стартира нов сайт общност в Мрежата, http://www.2ksports.com/nba2k9, където регистрираните участници могат да предскажат корицата спортист за НБА 2K9 от Селекция от 16 играчи в НБА. Фенове са до 23:59 ET тази вечер да направят своите прогнози и участници, които изберете правилно ще се вписват в специален тираж за възможността да спечели изключителни награди. Един велик победител ще получи наградата на НБА 2K9 спортист покривам? Е автентичен, автограф НБА Джърси, заедно с копие от НБА 2K9 върху платформата на по техен избор. Десет други първи победители ще получат копие от НБА 2K9. Всички победители ще получат тяхното копие на НБА 2K9 при освобождаването на играта.

НБА 2K9, която се разработва от визуални концепции, все още не е класиран от ESRB и ще се предлага тази есен за Xbox 360, PlayStation 3 и PlayStation 2. За повече информация, моля посетете http://www.2ksports.com.

Advertisements

Comments Off on 2K Спорт за разкриване НБА 2K9 Покритието спортист Утре времето в НБА преди гейм шоу

%d bloggers like this: