Articles

EA? И FIFA Soccer 09 Саундтрак рекорди На Международния Цели Музика

In Uncategorized on June 17, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

14-ти август 2008 година

EA? ФУТБОЛНО и ФИФА 09 саундтрака рекорди ЗА МЕЖДУНАРОДНО ЦЕЛИ МУЗИКА [/[** ]

Състав Удобства 42 художници от 21 страни, Дебюти От Kasabian и Datarock, изключителна песен от Том Джоунс ремиксиран от Junkie XL

[[ **] Electronic Arts Инк. днес представи пълния листинг песен за EA Sports FIFA Soccer 09, в магазините световен мащаб през октомври тази година. В игра вече се полага за неговото революционно подобрен геймплей, новата FIFA Soccer 09 саундтрак функции 42 песни от 21 нации в множество жанрове да се създаде прецедент в световен мащаб музикално събитие.

В какво се превърна годишна традиция, FIFA Soccer 09 разполага с подбран списък от платина актове и най-бързо да чупя артисти от цял свят, която определя звука на предстоящия сезон футбол, тъй като създава нови международни звезди. Тази година? е саундтрак включва песни от дебютния италиански електро-фънк артисти Цезар Палас, Великобритания рокери Kasabian и Artwerk Music Group? международните усещане Datarock, както и изключително от френски хип-хоп феномен сопран и една нова песен от Том Джоунс ремиксиран от Junkie XL. Саундтрака е допълнително подчертан от песни от Hot Chip, The Kooks, Жребчета, Дъ Тинг Тингс и ми федерация (UK) ; Radiopilot (Германия), Деймиън? младши Гонг? Марли (Ямайка), на Kissaway пътека (Дания), на Fratellis (Шотландия); Гонзалес (Франция); CSS и Curumin (Бразилия); Дъфи (Уелс); Cut Копирай и В Veronicas (Австралия) и Сам Sparro, пренасян по въздуха Токсични събитие, MGMT и Черно деца (САЩ).

? В момента има превишаване нашия годишен предизвикателство за създаване на видео игри? виден международни саундтрак ?, каза Стив Schnur, Worldwide изпълнителен директор на музика и маркетинг в EA.? Никоя друга игра е по-голяма тежест по отношение на нова музика и FIFA Soccer 09 наистина вдига летвата в световен мащаб. момента? отново развълнувани, че бразилските фенове на Curumin ще чуете Испания ? е Пинкър Тонове и Норвегия? е Datarock. момента? си горд, че канадците, които обичат Chromeo ще останат Ladytron от Англия и Junkie XL от Холандия. Искам феновете във Франция, Мексико и Германия, за да открият, че техните любими нова песен е от Seor Флавио от Аржентина, DJ Bitman от Чили или Юпитер Един от Ню Йорк. FIFA Soccer 09 ще се глобализация музика на съвсем ново ниво.?

Пълният по време на игра саундтрак за FIFA Soccer? 09 включва:

Изпълнител Песен Албум Държава

Цезар Палас 1ne Италия кучета от V-газ

Chromeo Bonafied Lovin (Yuksek Remix) Канада Fancy краката: Deluxe изданието

CSS Jager Йога Бразилия Магаре

Curumin Magrela Бразилия Япония Поп [Покажи /[**]

Cut Копирай светлини и музика Австралия в Светия Цветове

Дамян младши Гонг Марли нещо за теб (Един хляб) Ямайка

Datarock True Норвегия История

DJ Bitman ме Gustan Чили Латинска Bitman [/ [ **]

Дъфи Mercy Уелс Rockferry

Жребчета Olympic Airways Англия Противоотрови

Гонзалес Съвместна работа (момичета Noize Remix) Франция меката сила

Hot Chip Готови ли сте за пода (Soulwax Remix) Англия Made In The Dark

Jakobinarina I

Advertisements

Comments Off on EA? И FIFA Soccer 09 Саундтрак рекорди На Международния Цели Музика

%d bloggers like this: