Articles

Официален сайт на сянка събиране на реколтата Стартирала

In Uncategorized on June 17, 2010 by strahotniigri Tagged: , ,

2-ри септември, 2008

Черно лъв Studios стартира официалната страница сянка http://www.shadowharvest.com събиране на реколтата?

Черно лъв Studios обяви днес официално създаването SHADOWHARVEST.com на страницата за предстоящите им следващото поколение стелт действие заглавие сянка реколта.

Сайтът разполага с напълно развита общност раздел, който позволява на геймърите да взаимодействат директно с разработчиците на заглавието. В За раздел се обяснява най-пълна информация за света на сянка реколта (като например специални умения и биографии на главните действащи лица, Мира Лий и Арон Алварес). Много нови снимки на екрани и на официалния дебют GC 2008 трейлър.

Тук можете да изтеглите официалните GC 2008 Shadow жътва трейлър.

За играта: Shadow реколта е една от следващо поколение стелт действие заглавие, определени през 2025 година. Играчът поема контрола над две агенти ISA (Мира Лий и Арон Алварес), които са се разгръщат като елитни черно-OPS агенти на различни настоящи и бъдещи точки на конфликти по целия свят в сътрудничество с пълна тайни операции. И двата знака са много различни един от друг и също така имат много различни специални умения. За да се постигне оптимално всички мисия цели, играчът трябва да се съчетаят уменията Мира и тихомълком, интелигентност и атлетични способности с Арон

Advertisements

Comments Off on Официален сайт на сянка събиране на реколтата Стартирала

%d bloggers like this: