Articles

Върховният командващ за Xbox 360 се приземява на щандове на магазините

In Uncategorized on June 17, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , ,

23-ти юни, 2008

върховен главнокомандващ за Xbox 360 се приземява на щандове на магазините

[ [**] Крис Тейлър? и Epic RTS прави своя дебют конзолата

Крис Тейлър? и газ захранва игри, АД, съвместно -Проект на Hellbent игри и Aspyr Media обяви днес, че успешното RTS върховен главнокомандващ в момента е достъпна за Xbox 360. С участието на един лесен, интуитивен контрол схема и прост потребителски интерфейс, построена специално за Xbox 360, върховен главнокомандващ предефинира жанра стратегия за конзоли. Добавяне на просторен вселената върховен главнокомандващ, на Xbox 360 версията функции изключителни нови единици, актуализирани карти и нови мултиплейър режими и геймърите ще могат да се предприемат онлайн борбата срещу играчи от целия свят чрез Xbox LIVE.

Върховен главнокомандващ позволява на геймърите да поемат контрола върху един от трите фракции? На Cybran Nation, Aeon осветяване или Съединените Земята федерация? И подпомагане на техните избрани фракция спечели Infinite война веднъж и завинаги. Всяка фракция има свои собствени цели, експериментални единици и обратно-история, която ги води в играта? И вълнуващи климакс. Битката ярост върху земя, море и въздух, както и системи за управление и контрол поставя игра, която отговаря за всички аспекти на борбата, участие в титаничен суша, въздух и морски битки. Революционната Стратегически Zoom Player дава гъвкавост за контрол бойните групи от по-подробно мнение въздушната карта или увеличение чак до нивото на земята, където могат да издават заповеди за единични звена. Играта може да се справи с големия брой на единиците на екрана, и играчите ще трябва всеки един да се предприемат определени огромни експериментални единици, които могат да променят хода на събитията на битката.

Върховен главнокомандващ за Xbox 360 е класиран E10 от ESRB и вече се предлага за SRP на $ 59,99. За повече информация посетете http://www.supcom360.com.

Advertisements

Comments Off on Върховният командващ за Xbox 360 се приземява на щандове на магазините

%d bloggers like this: