Articles

Runaway, мечтата на земи костенурка в търговията на дребно днес

In Uncategorized on June 16, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , ,

31ви октомври, 2008 година

Беглец, мечтата на костенурката земи в търговията на дребно ДНЕС

ОПИТ зашеметяващ графики, BAMBOOZLING гатанки и Шарената знака НОВО POCKET НА АТЛАНТИДА

Runaway, мечтата на на костенурка, най-новата част от международно успешна серия приключения, е издаден на Nintendo DS днес от Ascaron и 93 игри. Играчите могат да се ползват с колоритен приключение, в масив от екзотични места, тъй като те тръгват в търсене за намиране на изчезнали характер Джина Timmins.

Браян е бивш студент науката на почивка с приятелката си Джина. Двамата се радват на една релаксираща почивка в Хавай, но на посещение в Тики водопад в самолетна катастрофа в джунглата оставяйки ги разделят. Тъй като те отчаяно се опитват да намерят помежду си, вълнуващи приключения развивам. Пътуване в четирите краища на света, те идват лице в лице с войници, пирати, шпиони, сърфисти и дори чужденци.

Зашеметяващи графики, ума огъване пъзели, bamboozling гатанки, страхотно чувство за хумор и прекрасен саундтрак са всички предлагани за играчи, тъй като те подпомагат Брайън на неговата мисия да намерите Джина. Над сто различни екзотични места, включително на останките от храма на Тики, красивата Luana бряг и каскадни водопади Тики предоставят на фона на тази наистина уникална точка и приключения клик.

Играчите ще се срещне с цял набор от хумористични символи на техните пътувания, включително и Хавайски човек яде красавици, адреналин, луд гений професори и умни отрепки компютър с изключителен интелект.

Runaway, мечтата на костенурка ще бъде на разположение на Nintendo Wii в началото на следващата година.

Advertisements

Comments Off on Runaway, мечтата на земи костенурка в търговията на дребно днес

%d bloggers like this: