Articles

Line Rider 2: неконсолидиран разположение за Nintendo DS и компютър от Genius продукти

In Uncategorized on June 16, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , ,

17-ти септември 2008

Line Rider 2: неконсолидиран разположение за Nintendo DS и компютър от Genius продукти [/ [ **]

Genius Products, Inc обяви днес, че Line Rider 2: неконсолидиран за Nintendo DS и PC вече са на разположение в търговията на дребно. Прихващане на забавление и тръпката от пристрастяване версия на уеб, Line Rider 2: неконсолидиран за Nintendo DS и PC разполага с три режима на играта, историята на готовност, Freestyle режим и Пъзел режим, заедно с десетки нови инструменти, за да може още по-творческа свобода. В допълнение, Line Rider 2: неконсолидиран за Nintendo DS и PC предлага Wi-Fi възможности, така и онлайн играчи могат да търгуват с акции и песни навсякъде и по всяко време без прекъсване! Сега на разположение за $ 29,99 и $ 19,99 MSRP MSRP съответно, Line Rider 2: неконсолидиран за Nintendo DS и PC са класирани? Е? за всеки от ESRB.

? Genius продукти е много горд да съобщение на Line Rider 2: неконсолидиран? една игра, която отправя призив към всички възрастови групи и искри безкрайни забавно, и творчеството,? заяви Тревор Дринкуотър, президент и главен изпълнителен директор на Genius продукти. ? Част от основните ни продукти се съсредоточи в Genius е интерактивно забавление, който да разшири границите на видео игри и Line Rider 2: неконсолидиран? Е уникална игра и характеристики на Общността изпълнява, че и стои отделно от останалите.?

Разработена от inXile развлечения, Line Rider 2: неконсолидиран следва шейна-кражба боклук Чаз, който е до нищо добро и само ти, като умен и хитър Бош, може да го победим. За Бош за да спаси своята любима Бейли, играчите трябва да решават над 40 оказващ влияние пъзели, създадени от # 1 Линия конник играч в света, TechDawg. Играчите могат да създават свои собствени пъзели и разказ шедьоври и да ги споделите в интернет чрез публикуване в сайтове като YouTube, Facebook или на официалния уеб сайт Line Rider http://www.linerider2unbound.com.

Genius Products, Inc ще кораб Line Rider 2: неконсолидиран за Wii на дребно на 6 октомври, 2008.

Advertisements

Comments Off on Line Rider 2: неконсолидиран разположение за Nintendo DS и компютър от Genius продукти

%d bloggers like this: