Articles

Activision обявява? NPPL първенство Пейнтбол 2009 г.? за 360, PS3, PS2 и Wii

In Uncategorized on June 16, 2010 by strahotniigri Tagged: , , ,

Октомври, 17 2008

Activision обявява NPPL първенство Пейнтбол 2009 за 360, PS3, PS2 и Wii [/ [][]]

издателство обявява предстоящото пускане на NPPL първенство Пейнтбол 2009, нов вид на конкурентни първо лице [/[][] действие опит ]

Заредете на бункера, по-ниски маската и да се скрият за най-реалистичното от следващо поколение, пейнтбол игра всякога издателство, Inc обяви NPPL (Национална Професионална Пейнтбол Лига) първенство по пейнтбол 2009. Това официално лицензирани заглавието идва в края на 2008 г. за Xbox 360, PlayStation 3 и PlayStation 2 и Wii.

? Ние оценяваме факта, че Бар е бил повдигнат с екстремни спортни игри, както и че Пейнтбол ентусиасти търсенето един завладяващ и внимание към детайла. Нашата цел е да се над-доставят по начин, който радва и двата лагера,? каза Шон Уокър, NPPL председателя. ? Тя е бил дълго чака следващото поколение Пейнтбол опит, но работата по NPPL първенство Пейнтбол 2009 е платила на разстояние и играта е огромна стъпка напред за жанра и спорта.?

NPPL първенство Пейнтбол 2009 ще включва множество режими на игра, официално лицензирани съоръжения, както и автентични места турнира и областта оформления от NPPL, Целите на хилядолетието за Европейския Пейнтбол Series, както и XPSL. Играчите могат да усъвършенстват уменията на тяхното развитие от новобранец да Pro в кариерата на готовност и поемане на най-добрите отбори Пейнтбол в света, или да получите на линия за един адреналин Rush на силни, безмилостен действие мултиплеър.

? NPPL първенство Пейнтбол 2009 улавя суровини интензивността на хардкор Пейнтбол в тази нова порода на екстремни спортове / първа развлечения лице действие? Дейв Оксфорд, Activision издателство. ? Играта представлява нашия постоянен ангажимент към спорта и нашата цел да създаде най-реалистична, конкурентни опит възможно.?

Със задълбочени консултации с дизайн Екип династия и Боб Лонг, титлата ще се играчите да се чувстват така, сякаш са на терена с движението заловен играч движения като пързалка, гмуркания и счупване и водещи балистика, които влияят на пейнтбол? траектория. Играта ще включва уникални woodsball базирани режими на игра.

Райън Грийнспан на световния шампион Сан Диего Пейнтбол династия екип каза: Ние съм Стигнахме до играе доста пъти по протежение на пътя, и то е определено най-добрите Пейнтбол игра ние? някога съм играл. Графиката е невероятно, че е много забавно и супер реалистично. Разположението е, че хората ще са абсолютно взрив при възпроизвеждането на най-наркомани хардкор Пейнтбол с тези които никога не може да има дори се опита на спорта. Широчината на жалбата му, е огромна.

Повече информация можете да намерите на http://www.activision.com

Advertisements

Comments Off on Activision обявява? NPPL първенство Пейнтбол 2009 г.? за 360, PS3, PS2 и Wii