Articles

Прекрасни и XSEED обяви Muramasa: демон Blade Специално за Wii

In Uncategorized on June 16, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , ,

2-ри Октомври 2008 година

Прекрасни и XSEED обяви Muramasa: острието Demon Специално за Wii [[* *]

дългоочакваното Wii изключителен действие RPG видеоигра ще бъдат пуснати за пазара в Северна Америка

Прекрасни Забавления САЩ и XSEED игри обяви днес, че най-очакваните заглавия, Muramasa: демон Blade (известен в Япония като? Oboro Muramasa Youtouden?), в момента е в развитие и ще бъдат пуснати за северноамериканския пазар. Уникална, силно стилизирани екшън ролева игра (игра роля играе) видеоигра, Muramasa: демон Blade ще се изпращат в Северна Америка през 2009 г., специално за Wii.

? Muramasa: демон Blade е невероятно специален дял,? заяви Ясухиро Wada, управляващ директор на Прекрасни развлечения. ? От екипа, който създаде критично аплодирана Один сфера, Muramasa разполага с впечатляващи визуални вид и палитра, която ще бъде обхваната от геймърите по света. Ние? Отново удоволствието да продължи отношенията си с XSEED игри за привеждане на това очакваното заглавие на масивна игри северноамериканския пазар.?

Юни Ивасаки, президент на XSEED игри, сподели г-н Wada? И чувства. ? Играчите вече се вълнувам за Muramasa. Играта вече е бил включен в много?, Трябва да имате Wii игри? списъци. Смятаме този ентусиазъм ще продължават да растат като геймърите да научите повече за мистериозния? Demon ленти, и имат възможност да опитат от живота на една нинджа войн.?

Базата на древния японски ерудиция, Murumasa: Demon Blade пада на играчите в мистична ера Genroku, управляван от квалифицирани Шогун Tsunayoshi Tokogawa. Но тази култура са застрашени; Tokogawa? И жажда за власт води до конфликт на изключително мощни, но проклет, Demon ножове. Използва се в омраза, облян в кръв, проклети остриета осъдят тези, които ги използват за трагедията, лудост, и преждевременната смърт. Както хаос спредове, обитателите на отвъдното нарушение царство им на тези престъпни мечове призове злите духове – и последният дракон и демон богове, както добре.

С участието на ръчно рисувани 2D изкуство отразява наследство и тонуса на сюжет, Muramasa: Demon Blade превози на играчите в един малко познат митология, замислени от създателите на критиката Один сфера. Играчите поемат ролята на мъж или жена нинджа kunoichi, като се използват техните нинджа мъжество да преминават през умни нива страна-превъртате, че функцията вертикална прогресия, както и традиционните хоризонтални напредък етап.

Muramasa: Demon Blade В момента е в развитие от Прекрасни Развлечения и Vanillaware изключително за Wii и ще бъдат представени на предстоящата Tokyo Game Show в Япония (9-12 октомври). Играта ще бъде съ-публикувани от Прекрасни Забавления САЩ и XSEED игри в Северна Америка и се очаква да превози през 2009 година.

Advertisements

Comments Off on Прекрасни и XSEED обяви Muramasa: демон Blade Специално за Wii

%d bloggers like this: