Articles

Митичен да включи още две бронирана класове на Warhammer Online: Възраст на Reckoning

In Uncategorized on June 16, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , ,

17-ти октомври, 2008

митичен да включи още две бронирана класове на Warhammer Online: Възраст на Reckoning [/ [ **]

LET THE RUSH РЕЗЕРВОАР започне! Митичен Развлечение днес обяви, че две нови кариери, империята? Е Рицар на пламнал Слънцето и Dark Elf Черно охрана, ще бъдат добавени към Warhammer Online: Възраст на Reckoning тази зима. Те могат да бъдат от двете страни на войната, но тези две Тежко въоръжени бойци имат едно общо нещо: те могат да вземат колкото наказание, тъй като те раздавам на бойното поле!

Рицарите на пламнал слънце са посветени на култа към Myrmidia, богиня на войната и защитник на цивилизацията. Тези фронтовата линия бойци са специализирани в Battlefield команди, използвайки прилага тактически знания, за да надхитрям враговете си и техните съюзници да доведе до победа.

Dark Elf Черно гвардия, от друга страна, малко грижи за тактика или измама. Олицетворение на омраза и презрение, те съставляват елита на Вещицата крал? И войници. Оборудван с най-добрите брони и резките остриета, Черно гвардия е една неразрушима стена на омразата, срещу които са смачкани всички врагове.

Въз основа на популярната игра симулация война от Games Workshop, Warhammer Online: Възраст на Reckoning функции революционен Realm срещу Realm конфликт, който ще предостави ангажиране бойно поле за години напред. Наличен сега за PC, войната е класиран? T? За Teen от ESRB.

За повече информация, посетете http://www.warhammeronline.com/.

Advertisements

Comments Off on Митичен да включи още две бронирана класове на Warhammer Online: Възраст на Reckoning

%d bloggers like this: