Articles

SEGAs номер едно тенис игра разбива върху Wii

In Uncategorized on June 15, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , ,

13-ти Февруари, 2009 година

СЕГА? Е номер едно по тенис игра разбива върху Wii

[ [**] Virtua Tennis 2009 г. е потвърдена за Wii съобщение

в.СЕГА Европа ООД и Сега на Америка, Inc обяви днес, че на Virtua Tennis сериите, за първи път, да бъде освободен от системата за Wii и ще се появи в магазините през май 2009.

Wii собствениците най-накрая ще могат да вземат пред съда във фен? Брой е една игра тенис, похвали всички характеристики и Arcade действие, който е Virtua Tennis най-критично аплодирана и най-добрите продажба на тенис серия на разположение. Virtua Tennis 2009 за Wii включва също впечатляващ списък играч като Virtua Tennis 2009 за други платформи, което означава, топ звезди като Роджър Федерер, Рафаел Надал, Мария Шарапова и Винъс Уилямс ще бъдат в играта, както и нови играчи на серията като Анди Мъри и Ана Иванович. Над 40 най-различни среди съдът ще може да се играе в рамките на един играч, мултиплейър и онлайн режими дава Virtua Tennis 2009 впечатляваща онлайн и офлайн дълбочина за заглавие Wii.

? На Virtua Tennis серия е добра платформа за Wii,? каза Шон Ratcliffe, вицепрезидент на маркетинг, Сега на Америка, Inc? Сега е развълнувана да бъде в състояние да донесе това уникално интерактивно преживяване за Wii. В мултиплейър игри Съдът по-специално ще бъде функция, която семейството и приятелите си да се насладите заедно.?

Списъкът на Съда игри също е актуализиран за Virtua Tennis 2009, което означава връщане на стари любими Virtua Tennis, някои преработени така класици, и пет нови игри. Virtua Tennis 2009 за Wii ще включва също официално Купа Дейвис лиценз и World Tour режим, което ще позволи на собствениците на Wii да се опита Virtua Tennis онлайн.

В допълнение към версия Wii, Virtua Tennis 2009 се очаква да бъде публикуван в Xbox 360, PlayStation 3 и на компютъра май 2009. Допълнителна информация, отнасяща се до съдържанието на играта ще бъде на разположение през следващите месеци от официалния сайт на играта? http://www.virtuatennis2009.com.

Advertisements

Comments Off on SEGAs номер едно тенис игра разбива върху Wii

%d bloggers like this: