Articles

Първият голям актуализация за външни Guns: И драскотина Edge

In Uncategorized on June 15, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , ,

19-ти Декември 2008 година

първата голяма Update за външни Guns: И драскотина Edge

[ [**] Ключово определя грешки и много баланс ощипвам идват careening в африканската природа и върху твърд диск!

Матрицата игри и GFI удоволствието да обяви освобождаването на голяма първата актуализация за походова тактически удар, отдава под наем Guns: И драскотина Edge. Цялостното обновяване носи на играта до версия 1.07.001 и предлага много ощипвам геймплей и определя да се предотврати? Изчезващ отбор? иконата бъг, включени в новата игра започва с този актуализиран вариант.

Специална камера ограничения бяха значително намалени да предостави много по-мащабиране и паневропейски свобода в тактически режим, AI хвърли гранати по-рядко и по-малко точно, оръжие и наемници са по-смъртоносни като цяло, оръжия и брони се появяват по-често на оръжие се съхранява и други ощипвам да направят играта по-лесно и по-балансирано на? Newbie? и? Mercenary? трудности.

Дейвид Хийт, директор на операциите на Матрицата игри, каза? Играчите, който намери игра твърде трудно или небалансирани в Mercenary или лесно нива определено трябва да изтеглите тази актуализация. Играта е подобрен значително в много области и общият външен Guns опит вече е много по-приятно!?

Външни Guns: И драскотина Edge е походова стратегия игра, която ви дава команда на един отбор от специалисти, под наем в жанра? Е най-голямата игра свят още: на африканската държава Diamond крайбрежие. Diamond крайбрежие е едно игрище за жестоко и корумпирани, всяка със собствен дневен ред. Изберете приятелите си мъдро и да закупите армия от безмилостни наемници да отприщи хаос на вашия врагове. Избери? Работни места? от различни фракции и да ги пълни за пари за подобряване оръжията си и да наеме повече войници елит на съдбата.

Тоновете огнева мощ и много боен опит ще даде на отбора си на ръба, когато става въпрос за бой, но плавно разговори и на пачка на сметки може да се извърви дълъг път към осигуряване на успех. С няколко реда история и край, нали? Сме в пълен контрол на собствената си съдба.

Актуализацията е изчерпателен и ще донесе на всички версии на играта до версия 1.07.001.

Щракнете тук, за да изтеглите външни Guns: И драскотина Edge Кръпката v1.07.001

Advertisements

Comments Off on Първият голям актуализация за външни Guns: И драскотина Edge

%d bloggers like this: