Articles

Пазителите: Краят е близо глас-нагоре талант разкри

In Uncategorized on June 15, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , ,

13-ти Февруари, 2009 година

стражи: Краят е близо глас-нагоре талант разкри

звезди за Предстоящи Пазителите Уилсън филм Патрик и Джаки Ърл Хейли за Reprise своите роли, като знаци за живот в едно действие кавгаджия видеоигри

[ [**] Уорнър Брос Interactive Entertainment е горд да обяви, че Патрик Уилсън и Джаки Ърл Хейли, звезди на предстоящия филм стража, ще даде своите гласове за дългосрочен формата за сваляне видеоигри стражи: Краят е близо. Разработено от Краен срок игри и публикувани от Уорнър Брос Interactive Entertainment, стражи: Краят е близо ще включва гласовете на Патрик Уилсън, както Nite сова, изискан боец добре подкован в бойните изкуства и авангардните джаджи и Джаки Ърл Хейли, както Роршах, една дива, улицата боец, който може да разоръжи врагове и използват свои собствени оръжия срещу тях.

Предистория на филма на режисьора Зак Пазителите Шнайдер, на видеоигри стражи: Краят е близо, ще бъдат освободени на 4 март, 2009, два дни преди филма се отваря в театри в цялата страна. Пазителите: Краят е близо разширява филм опит и ще ровя в символа, съперничество и предизвикателства в зряла екшън-кавгаджия. Играта изследва в борбата срещу престъпността партньорство на градските vigilantes Nite сова и на Роршах, които проследяват и събориха престъпниците да разкрие опасен заговор.

Стражи: Краят е близо ще бъде пусната на Xbox Live Arcade за Xbox 360 и PC, а на 5 март 2009 година за PlayStation Network.

Моля, посетете официалния стражи: Краят е близо уебсайт http://www.watchmenvideogame.com.

Advertisements

Comments Off on Пазителите: Краят е близо глас-нагоре талант разкри

%d bloggers like this: