Articles

Игра На с PDC Световно първенство Дартс 09

In Uncategorized on June 15, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , ,

Игра с http://www.dartsvideogame.com

!

Въвеждане на всички нови сайта за PDC Световно първенство Дартс 2009!

Кислород игри биха искали да обяви стартирането на официалния сайт на PDC Световно първенство Дартс 2009 Видео игри (излиза за Wii и Nintendo DS) в WWW . dartsvideogame.com?

Живо Новини :
http://www.dartsvideogame.com? е крайната източник на новини, снимки на екрани и информация за най-добра игра на дартс, излиза през пролетта на 2009. Да се съхранява в крак с всички текущи новини дартс с жива храна на по-го-се случва реално световни новини дартс, както от PDC и Sky Sports.

Пълен събития :
Искате ли да знаете, когато датата за дартс случай PDC е? Налице е актуализиран календар директно от официалния дартс PDC уебсайт.

Информация за игрите :
Сайтът също така дава информация, на която на крайния 18 играчи до този момент са били включени в видеоигра и кратък профил за тях. В момента тя показва, четири от най-добрите, които са били включени (ако бях? Т предположил вече да гледаме на boxshot!). Така можете да сте един от първите, които играят нова игра дартс за Wii и Nintendo DS, има предварителна заявка страница, така че можете да бъдете първите, които да си ръце на тях.

Дартс форум :
Знаейки, че дартс и видеоигри фенове са страстни и искат да бъдат изслушани, има форум, където можете да ни дадете съвет какво да въведе в на игра на дартс, или говорим за нещо общо с дартс, или дори ако просто искате да говорим за нещо друго, което? е на мнението си (в разумни граници разбира се!)

Win себе си един Xbox? 360: Ако това не беше? т достатъчно, има голяма конкуренция да спечелят копие от предходната видеоигри дартс, както и чисто нов Xbox? 360!

Така кликнете върху http://www.dartsvideogame.com? сега! Игра On!

За повече информация за професионалната Дартс Corporation: http://www.planetdarts.tv/?

За повече информация относно кислорода Игри: http://www.oxygengames.net

Advertisements

Comments Off on Игра На с PDC Световно първенство Дартс 09

%d bloggers like this: