Articles

Готови 2 Rumble революция? Загрее за Wii дебют!

In Uncategorized on June 15, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , ,

12-ти декември 2008 год

Atari дантели си ръкавици като? Готови 2 Rumble революция? Загрее за неговото Wii DEBUT

– най-добре продаваната Бокс Франчайз завръща с огромен списък от Знаменитост-вдъхновено Бойци Търси Земя KO на Punch през пролетта на 2009 г. –

на оживен Готови 2 Rumble франчайзинг е огъване си мускули и планирането на големи, звезди с шипове върне на ринга през пролетта на 2009 със стартирането на Готови 2 Rumble революция, най-новата игра в много по-обичаните серия. Събирането на франчайз за Wii за първи път, играта запазва всички нокаут характеристики на най-добрите продавачи Готови 2 Rumble Бокс кръг 1 и 2 кръг, а да доставят нокаут удар на стил и отношение. Адаптирани да се възползват от предложението контролирани реализъм на Wii, готови 2 Rumble революция прави разтоварване един удар по-забавно от всякога.

? Готови 2 Rumble революция е готова да приеме обратно заглавие като безспорен шампион на аркадните бокс игри и ние се надяваме да се постигне още по-големи аудитории от всякога благодарение на огромна популярност на Wii,? каза Фил Харисън, президент на Infogrames, дружеството-майка на Atari.? на скандално карикатури знаменитост двойка с една шега бокс опит дори още по-над- на върха благодарение на контролер Wii ще направи най-новата версия на този фамозен франчайз-трябва да има за всички фенове на бокса и физически забавляват на Wii.?

? Готови 2 Rumble революция ще постави перчене обратно в боксовия ринг и насърчаване на адреналин повишаване, положително ще да спечели отношения в сърцата и умовете на феновете от всички възрасти,? заяви Гаспар де Dreuzy, председател на стерео режим и изпълнителен продуцент на играта. [/ [**]

Разбира се, че отговарят новодошлите и феновете на бокса, така, готови 2 Rumble революция функции на списък от 18 диви caricatured cartoony боксьори на базата на известни личности от света на спорта, музика и филми. Знаменитости влиза на ринга като по-големите -от-живота? Rumble-рана? версии на себе си. Играчите ще прави стъпка нагоре и да видим дали те могат да чукам тези супер големи его определяне на колче или две!

Играта се намира от? Гласът на Шампионската? Майкъл буферния, известен със своята? Да? се приготвим да гърми? покана търговска марка. героите са доведени до живот с оживен движи, подробни лицеви анимации, повреда текстури и бойни техники, включително специални движения, комбота , екстремни knockdowns и специални? Rumble? комбинации. Една всички нови първенство режим позволява на играчите да създават свои собствени уникални боксьор и отглеждат своите умения чрез мини-игри, като го развива като борец и създаване на напълно персонализирана Готови 2 Rumble революция опит. [[ **]

Разработено от АКИ, които въвеждат своите страхотен игра борбата ноу-хау в полза на франчайз, готови 2 Rumble революция носи виртуален бокс сцена до дневната и осигурява една шега и интуитивен опит в нито един играч или мултиплейър режим. В Wii контролер предоставят кандидат-pugilists с интуитивен и реалистично усещане. Използване на Nunchuk администратор като една ръкавица и Wii Remote контролиращ орган, както и останалите играчи Dodge, тъкането и хвърля големи удари да KO техните опоненти .

Виртуален гигант може да се бори от Входящи салона по пътя към големите карти Лас Вегас с ярки нови визуални привеждане на пет грандиозно среда пръстен на живот. Arcade опит е дори по-добре благодарение за усъвършенстван изкуствен интелект, позволяващи повече стратегически битки.

Advertisements

Comments Off on Готови 2 Rumble революция? Загрее за Wii дебют!

%d bloggers like this: