Articles

Simbin обяви, че надпреварата на интернет страницата и ремаркето видео е освободен.

In Uncategorized on June 14, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , ,

28-ми Април, 2009 година

SIMBIN съобщава, че? Състезание в? Уебсайт и ВИДЕО ремаркето е освободен.

Официалният RACE на интернет страницата е била разкрита с участието на произведения на изкуството, повече игра и първото видео материал от SimBin? И предстоящите PC състезателни симулации .

Видеото показва по време на игра действие от страна на ФИА WTCC (Световна Touring Car Championship) серия от красиви фона на веригата Окаяма в Япония. Това е първата от няколко излизания видеоклипове, които ще представят състезание в съдържанието, пътища, както и автомобили, което ви позволява поглед на високо действията на скоростта ви очаква в състезанието на хитове на виртуалния асфалт.

Сайтът съдържа подробна информация за играта съдържание и следва да осигури фенове добре дошли отправна точка за състезание в.

Хипер подробни каюти, модели автомобили и природа поставя на сцената за тази вноска в носител на няколко награди RACE серията и отново SimBin настоява границите на реалистична физика и реалистична симулация състезателни. С няколко WTCC и STCC началото шофьори, участващи в развитието, това е най-близо до реалните нещо, което може да получи без състезателни лиценз.

Щракнете тук, за да изтеглите състезание в Окаяма Трейлър

състезание в е планиран за пускане през Q3 2009.

За състезанието на

състезание в е официалната игра на две от света? и най-големите очила за туристически автомобили; WTCC и STCC. Не само RACE На включва всички леки автомобили и схемата от 2008 издания на тези първенства, тя също така добавя огромен избор от автомобили САЩ Мускули и схеми на микс, както и за 2008 г. Международната Формула Мастърс и 2008 Camaro купа предизвикателство.

RACE На включва следните ново съдържание:

16 уникални модели коли в 8 класа с над 140 вариации.

12 песни от които няколко никога не е бил освободен от SimBin на компютър.

Състезание в ще се предлага като самостоятелно играта, включително всички RACE 07 съдържание и един експанжън за съществуващите собственици на RACE 07 също ще бъдат на разположение.

Всичко на всичко това прави за:

39 уникални модели автомобили в 17 класа с над 450 вариации.

30 писти и 17 заместник оформления, общо 47 песни.

За настоящите собственици на GTR Evolution състезание в има за цел да се сливат и се интегрира напълно с TE съществуващите GTR Evolution игра

Официален сайт RACE http://www.race- game.org?

Advertisements

Comments Off on Simbin обяви, че надпреварата на интернет страницата и ремаркето видео е освободен.

%d bloggers like this: