Articles

Rockstar игри обявява Max Payne 3 за Зима 2009

In Uncategorized on June 14, 2010 by strahotniigri Tagged: , , ,

23-ти март 2009 год.

Rockstar игри обявява Max Payne 3 за Зима 2009

[[ **] Rockstar игри, публикуване на етикета на Take-Две интерактивен софтуер, Inc, е горд да обяви, че Max Payne 3 е в развитие и насрочено за зимата на 2009 съобщение на Xbox 360? видео игра и забавляване система от Microsoft, PLAYSTATION? 3 компютърната система, развлечения и PC. Разработена от Rockstar Ванкувър, Max Payne 3 разказва историята на един пенсиониран детектив полицията въвлечен в един свят на корупция, сътресения и интензивно насилие.

Наградената Max Payne франчайз пуснат играчите в ролята на Макс Пейн, един твърдо сварени Ню Йорк детектив със склонност към насилие,, за да отмъсти за смъртта на семейството си. Последната вноска доставя повече от класически елементи и хипер-интензивни действия, които феновете са дошли да се обичат, докато се движи историята на Макс в нова посока.

Ние? Започваме нова глава от живота на Макс с тази игра, , каза Сам Houser, основател на Rockstar Игри. Това е Макс, както ние? Никога не съм го виждал и преди, няколко години по-възрастен, по-отегчен и циничен от всякога. Ние преживяваме низходящата спирала на живота си след събитията от Max Payne 2 и ще бъдат свидетели последния си шанс за спасение .

след напускането на NYPD и Ню Йорк се зад, Макс е изкушението от лошо към по-лошо. Двукратно палци и дълъг път от дома си, Макс вече е в капан в един град, пълен с насилие и кръвопролития, като се използват оръжията си и инстинкти в отчаяно търсене на истината и един изход.

Max Payne 3 ще бъде на разположение през зимата 2009 г. за Xbox 360, PLAYSTATION 3 и PC.

Advertisements

Comments Off on Rockstar игри обявява Max Payne 3 за Зима 2009

%d bloggers like this: