Articles

Dragonball: Evolution за PSP в момента е достъпна в магазините

In Uncategorized on June 14, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , , ,

10-ти април 2009 год.

Dragonball: Evolution за PSP в момента е достъпна в магазините

Последните Адаптиране на световноизвестната поредица манга Носи Светкавица бърз главата до ръководителя Борба като битката за седемте Sacred топки Дракон заплати на [/ [ **]

Namco Bandai Игри Америка Inc, обяви днес, че Dragonball: Evolution е вече на разположение на търговци на дребно в Северна Америка за PSP. Въз основа на дългоочакваното Twentieth Century Fox функция филм със същото име, Dragonball: Evolution разширява театрален опит извън киното и успешно се пресъздава на преносими устройства. С запознат гласове на героите и вечна бързо екшън, Dragonball: Evolution предоставя потапяне поемане на класически бойни изкуства жанр.

Последен правомощия, се сблъскват, докато играчите мач срещу техните любими герои от филма и битка за контрол на свещените седем Дракон топки. Dragonball: Evolution работят лесен за учене все още трудно до капитана борбата система, която предвижда всички правомощия да събувам стилен и динамичен атаки. Ки (енергия) управление ще бъде важно да се вземе надмощие и отприщи опустошителен удар върху нищо неподозиращите опоненти.

Dragonball: Evolution е специално изработени за системата PSP с режима на играта, които са идеални за по-определителен член-отивам игра. В историята на готовност, следват пътя на Goku, както той прави пътя си през вълнуваща история за намиране магистър Роши. Arcade режим носи борбата директно на играчите, тъй като те могат да избират любимите си герои и да вземат от многобройни предизвикателства. Мисия режим ще има играчи, като по конкретни задачи и отключване на допълнителните игра съдържание. Освен това с мрежа битката режим, играчите могат да оспорят своите приятели по една Временна безжична връзка и ще пресъздаде всички страхотни битки от филма.

The Motion Picture Dragonball: Evolution, с участието на Джъстин Чатуин (Война на световете), Еми Росум (След утрешния ден), Джейми Chung (Самурай момиче) и Чоу Юн мазнини (пирати Карибите: В света? е прекратен), заедно с Джеймс Марстърс (Бъфи, убийцата на вампири), Eriko Tamura (NBC? и Heroes) и международни поп сензация Joon Park, ще бъдат освободени от Twentieth Century Fox 10-ти Април 2009. Филмът се основава на една от най-успешните манга поредица на всички времена, който има повече от 500 анимирани телевизионни епизода, 14 видео игри, 17 функции и над $ 4 милиарда, свързани с продажбите стоки.

Advertisements

Comments Off on Dragonball: Evolution за PSP в момента е достъпна в магазините

%d bloggers like this: