Articles

Смърт за шпионите: Моментът на истината в развитие

In Uncategorized on June 14, 2010 by strahotniigri Tagged: , ,

23-ти март 2009 год.

Смърт за шпионите: Моментът на истината в развитието

[[ **] нови джаджи, нови оръжия и нови мисии

Водещи Източна и Централна Европа издател 1В Дружеството има удоволствието да съобщи, че развитието на продължение на популярната заглавие стелт действие Смърт за шпионите озаглавен Смърт за шпионите: Моментът на истината.

Играта е главен герой е Semion Достоевски, на Строгов капитан на 4-ти отдел на Съветския услуга контраразузнаването нарича SMERSH. SMERSH буквално означава на руски Смърт за шпионите, която е на името на един набор от контраразузнаването отдели в съветската армия, формирани през Втората световна война. Strogov се завръща от предишните му мисии и сега трябва да участват в поредица от още по-сложни и вълнуващи военни операции под кодовото име Смърт за шпионите: Моментът на истината.

Героят притежава всички умения, необходими за изпълнение на особено опасни мисии, включително получаване на информация за разпределението на враждебни военни и граждански единици, убийството на врага агенти и представители на Вермахта и високопоставени служители и шпионаж.

По реда на Върховния си командващ Достоевски, на Строгов, който преминава през сериозна преквалификация, ще трябва да изпълни различни строго секретни мисии. Задачата му е да улови шпиони, саботьори и събиране на информация за действията си по уникална технология и устройства.

Смърт за шпионите: Моментът на истината е насрочено за Q3 2009 освобождаване.

Advertisements

Comments Off on Смърт за шпионите: Моментът на истината в развитие

%d bloggers like this: