Articles

Нео Steam: разбитите такси континент в отворени Бета

In Uncategorized on June 14, 2010 by strahotniigri Tagged: , , ,

27-ми Май 2009

Нео Steam: разбитите такси континент в отворени Бета

[ [**] пълна пара напред! Atlus онлайн? Е фентъзи-парни машини масово мултиплейър онлайн ролева игра, Нео Steam: разбитите континент, започва своята отворена бета днес. Всеки, който се регистрира преди 8-ми юни ще имат възможност да скочи за ранно поглед към играта и да възнагради играчите за тяхната самоотверженост, всички отиват символи автоматично ще се прехвърлят за постоянно сметки в играта? И пускане на услуги. Всички, упорит труд и часове, прекарани персонализиране на вашия герой няма да бъдат напразни!

? Изграждане на стабилна, щастливи общност е наш приоритет, и на открито бета версия на Нео Steam: разбитите континент е нашият шанс да се погрижат за нашите членове, покажи им на голям напредък ние? Си прави с играта, и продължават да вземат много по-ценена обратна връзка,? , казва Тайлър Ким, ръководител на онлайн споровете, Atlus USA, Inc? В останалите седмици преди началото на играта? е официалния старт, препоръчваме на играчите да погледнете Нео Steam: разбитите континент и ще допринесе за цъфтеж на Общността.?

Нео Steam: разбитите континент отворен бета ще завърши с една вълнуваща специален подарък, чифт парни машини-вдъхновено очила ръчна изработка от майстор специално за един щастлив фен. Atlus Online, дневна дестинация за общността фокусирани игри и интерактивни забавления, също ще продължат да текат различни промоции извън търговския старт, раздаването на наградите и изключително по време на игра елементи.

Нео Steam: разбитите континент, Atlus онлайн? Е първата MMORPG, транспортира играчите в един свят, където двата народа битка за ценен инструмент наречен нео Steam. От начало, настройка е от ключово значение за всеки играч? И опит, където те могат да изберат което нацията да се присъединят и изберете от броя на паралелките. Както играчите битка, за да разшири своята нация? Ресурси и защита на техните граници от нашествие, те трябва да се научат да технология впрегне пара за обновяване на оборудването, да научат нови умения и постигане на напредък в избрания от техния клас. Добавяне на потапяне аспект на фентъзи-парни машини света, играта също черта на различни форми на пара-базирани машини и превозни средства за по-бързо по време на игра пътуване.

Геймъри, Atlus Онлайн фенове, и тези, готови да се запишете за своя шанс да участват в отворения бета да посетите http://www.neosteam.atlusonline.com за повече информация.

Advertisements

Comments Off on Нео Steam: разбитите такси континент в отворени Бета

%d bloggers like this: