Articles

Звукозапис на глас Завършени за божественост II: Его Draconis

In Uncategorized on June 14, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

13-ти Май 2009 година

звукозапис на глас Завършени за божественост II: Его Draconis

[[ **] божественост II: Его Draconis приближаване до приключване

божественост II: Его Draconis, на преуспяващ RPG подчертават , става по-близо до завършване. Наскоро богат записи глас за английски версии са завършени и е една епична задача да съответства на играта. Гласови участници за над 400 героите от игра, трябваше да бъде изхвърлен, и DTP развлечения и Larian Studios са записани 100 000 думи в почти 10 000, които предприема.

Да вдъхне живот на героите от божественост II? Историята на епично фентъзи, само най-висок клас професионални изпълнители бяха избрани. Много от тях са част от популярните ТВ сериали, а други са добре познати гласове от радио-и телевизионни реклами за известни марки.

Zandalor, стар магьосник, приятел и съветник на играча, говори с гласа на Бил Бингам. Играчите също така ще получите кратко ретроспекция с Божественото, героят на играта? Предшественик е. Неговата в играта-глас принадлежи на Джони Lyne-Pirkis. Джеф Rawle придава му звучни тонове на разказвача в божественост II. Той има кредити, стречинг обратно към 1970 г. като актьор и сценарист, и за над 70 телевизионни серии и филми? сред тях? Хари Потър и Огненият бокал?, където играе ролята на Амос Diggory.

Josefina Габриел е глас действа като мощен магьосник Sassan. Тя е известна за игра Laurey Уилямс в мюзикъла? Оклахома!? (Лондон Кралския национален театър). Сали Уолис е Talana, последният от силните Дракон рицари в Rivellon. Ричард на Aleroth е завързан капитан в божественост II: Его Draconis, водещ на играч до интересни възможности за избор. Той е озвучен от Анди Мейс.

Божественост II: Его Draconis е на играч обратно към Rivellon, повече от половин век след Божествената дойде на власт. Много се е случило там, тъй като, но смъртта на божественото? Герой на предната игра? е несъмнено най-голямата трагедия. Той бил убит от един Дракон Кон по време на битка с Дамян, Rivellon? Е арх отмъщение. The Divine? Е paladins закле отмъщение и така по реда на дракона Извергите дойдоха да бъде.

Rivellon, красивата, но разкъсваната от войната свят първите проучвания в божественост II? Е всепризнат предшественик, функции много области и лабиринти за играча да се изследват. Този свят е дом на много не-играч символи, като предлага множество куестове и сюжетни линии? или просто на най-новите клюки. Поради разклонена търсенето система, играчът? Решение може да има трайни последици.

Играчът е разположен на едно неочаквано приключение, което ще разкрие скритите истини и съживи забравен злини, които ще променят лицето на Rivellon завинаги.

Божественост II: Его Draconis, разработен от Larian Studios и публикувани от ПДО развлечения, ще бъдат освободени през лятото на 2009 г. за PC и Xbox 360. Божественост II предлага следващото поколение, история базирани RPG развлечения.

Advertisements

Comments Off on Звукозапис на глас Завършени за божественост II: Его Draconis

%d bloggers like this: