Articles

Play топчета от Darkside забавления на iPhone и IPod Touch

In Uncategorized on June 13, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , ,

30 Юли, 2009

глезена надолу и нека доброто преобръщане пъти!

Play топчета от Darkside Забавления в момента е достъпна за iPhone и IPod Touch [/[** ]

Darkside Забавления ООД и Eclipse Интерактивна ЕООД обяви днес, че новото заглавие, играят мрамори, сега е на разположение на банките се съхранява на цена само 1,19 ($ 1,99.) Обикновено да вземат и играят, играят Marbles следва традицията на конкуренцията, спортсменство, и добри чисти забавно. Play Marbles предлага прости, но изключително пристрастяваща игра на умения, решителност и въображение. Play Marbles пресъздава простотата на оригиналната игра и осигурява уби на прясно съдържание, настройка, както и способността да се свърже и да се конкурират с приятели. Редовните подобрения, с голямо разнообразие от нови колекционерска стойност, играта Аренас; играят видове и адаптивни възможности, ще поддържа играта свеж и забавен.

Има АД много тук и за двете запалените фенове мрамор и валяци за новак мрамор, така, с разширяващия се кръг от уникалния и тематични топчета за играчите, за да отключите и събиране. Тези комплекти ще варират от нови теми, мрамор специалист реклама, мрамор от особена рядкост или историческа стойност, както и плейър персонализирани топчета (създадена от вносителите на снимки). Играчите също ще могат да организират свои лични ограничено издание Marbles комплекти.

Играта? Е интуитивен контрол и опростен интерфейс позволяват бърз кривата на обучение, което означава, играчите от всички възрасти и нива на умение да се насладите на тази игра. Лесно достъпен, но труден за овладяване, играят Marbles е идеална за случайни и ядрото на геймърите да играят заедно.

Darkside Забавления скоро ще бъде стартирането на Play Marbles уеб сайт и за обявяване на Pimp Вашият Marbles дизайн конкурс, с което приканва всички да покаже творческите си умения чрез създаване на набор от топчета? за включване в игра играя мрамори. Darkside Забавление се надява, че Play Marbles ще докаже, че мраморът са забавно да погледнете, забавно да се играе с, забавно да се събират, и сега е забавно да създадете.

? Много хора са забравили този спорт от мрамор, то? Е бил засенчен от години чрез видео игри и други хай-тек забавления и ние? Искал да въвеждат мрамор обратно в стил.? каза Ник Гарнър, управляващ директор на Darkside развлечения. ? Play Marbles е проста концепция, предоставя една забавна игра, която прави игра мрамор забавно отново. Ние вярваме, че Play Marbles ще очарова феновете мрамор нови и стари играчи, колекционери и търговци, и всички, просто удоволствието от безгрижните състав на тези прекрасни spheroids стъкло в цялата си красота.

?? Един от най-отговаря и възнаграждаване аспекти на играта Marbles събира и проектиране собствени топчета. В мрамора са звездите на Play мрамори и спорта малко повече индивидуалност, отколкото средната си мрамор. Всеки може да се включи в един от мрамор и свитък с нея, и потенциално дизайн и своя собствена уникална и изключителна определя мрамор. Красотата на мрамор е, че дизайнът може да бъде поставен вътре или около него. Ето защо се поддава напълно на рекламата по време на игра. Следователно, Darkside Забавления насърчава рекламодателите да обмислят бъдещи осигурител определя мрамор, арени и конкурси. Ако ти не? Т ли някакви топчета (или дори ако сте? Загубихме вашия) след това се опитайте Play Marbles; персонализирате своя собствена мрамор и поименно пътя към победата.

Да закупите Play мрамори, моля посетете банките се съхранява на адрес: http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=323694495

Advertisements

Comments Off on Play топчета от Darkside забавления на iPhone и IPod Touch

%d bloggers like this: