Articles

Namco Bandai Корабите Игри активен живот: Екстремни предизвикателство за Wii

In Uncategorized on June 13, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , ,

11-ти авг 2009

Namco Bandai GAMES КОРАБИ активен живот: EXTREME предизвикателство за Wii

продължение на най-продаваната активен живот серия предлага пълен масаж Gaming Опит в 15 Екстремни спортове

Namco Bandai Игри Америка Инк. обяви днес, че активен живот : Екстремни Предизвикателство е да доставят магазини в Северна Америка за Wii . Забава за семействата и геймъри, активен живот: Екстремни предизвикателство съчетава движение наблюдение Wii Remote с оригинален контролер мат, че позволява на играчите да използват цялото тяло да участват в 15 забавно екстремни спортни дейности.

[[ **] Като продължение на дивите успешно своя предшественик, активен живот: Екстремни предизвикателство въвежда отново на активния живот мат, трайно осем бутона периферна, че позволява на играчите да контролират действието на екрана, с ръце и крака, когато се използва в комбинация с Wii Remote. Създаден със семействата има предвид, активен живот: Екстремни предизвикателство насърчава енергични дейности като бягане и скачане, което позволява един тонизиращи игра опит. Освен това, активен живот: Екстремни предизвикателство позволява на играчите да слагам роднини и приятели в играта, като лесно вносител Mii знаци записани на техните системи за Wii.

Showcasing повече от дузина уникални дейности, от Wakeboarding за скално катерене и скачане база, активен живот: Екстремни предизвикателство обещава да поддържа играчи? импулси удари и сърцата изпомпване с всеки нов случай. Сега с още по-интензивен транспорт до и играят дейности, феновете игри упражнение може да се насладите на цялото тяло тренировка, че наистина ги потапя в екстремни спортни събития, без счупени кости.

? На АКТИВНОТО серия LIFE доказа, че е поразително ефективност, предоставяйки непреодолими и уникално предложение цялото тяло игра за цялото семейство, да се ползват? каза Тод Торсън, директор Маркетинг и връзки с обществеността на Namco Bandai Игри Америка, Inc? Там е ли? т друга игра около който ще ви позволи да танцувате изкачи с мама, улица пързаляне с баща и база скочи с баба.?

Активен живот: Екстремни предизвикателство за Wii се предлага като пакет, съдържащ игра и един активен живот контролер подложка за Препоръчителната цена на дребно на $ 59,99, и е класиран? Е? за всеки от ESRB. За повече информация, моля посетете http://www.playactivelife.com.

Advertisements

Comments Off on Namco Bandai Корабите Игри активен живот: Екстремни предизвикателство за Wii

%d bloggers like this: