Articles

Freesky линия: Мини Клиент в процес на разработване

In Uncategorized on June 13, 2010 by strahotniigri Tagged: , ,

9-ти юни 2009 г

Freesky линия: Мини Клиент в процес на разработка

[[** ] Тъй като все повече и повече играчи бързат да се присъединят към Freesky онлайн, за екипна работа без спиране за подобряване на геймплея. Един от техните най-новите подобрения е развитието на клиент мини игра. С играчи клиента мини ще съкратят времето изтегляне и инсталиране на играта, както и повече време Първи стъпки в играта. С най-новата версия, изтегляне ще бъде намалена до само няколко минути.

Когато този нов клиент версия е освободен, ще има два начина за игра се играе играта.

На първо място, за екип знае, че в този нов дигитален свят, животът може да бъде много течности, и винаги се променя. Така че, ако ви? Си един от онези геймъри, които се намира в движение много, независимо дали работят или по време на командировка, или просто са се ползват с най-лошия части на икономиката, като на края, а след това можете да влезете в играта направо от техните Официален сайт.

От друга страна, ако се случи да бъде един от най-стабилната игра там, или ако имате? Съм себе си имам чисто нов Netbook парене дупка в чантата си, тогава за екип ще имат несравнимо малък клиент, за да изтеглите. Само малко RAM и малко количество благородни свободно пространство на твърдия диск е необходимо.

Е така, дали Вие винаги в движение, или считате, твърд диск пространство свещени, а след това се провери на предстоящите клиента мини от крайната игра света завоевание, Freesky Online!

За повече информация, моля посетете официалния сайт http://fo.igg.com.

Advertisements

Comments Off on Freesky линия: Мини Клиент в процес на разработване

%d bloggers like this: