Articles

Спечели Тайгър Уудс автограф играта покривка в EA Sports Отворено

In Uncategorized on June 13, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , ,

15-ти юли, 2009

Спечели Тайгър Уудс автограф играта покривка в EA Sports Отворено

Тествайте уменията си на истински шотландски икона? голф Turnberry разбира се, връзки стил курс и домакин на тази година? и British Open. От юли 16-19, геймъри и фенове голф може да скочи онлайн с помощта на изцяло новия EA Sports турнири на живо функция и да се конкурират в EA Sports Отвори с участието на Алиса първенство по учебната Turnberry, които ще се играят на три платформи, PlayStation 3, Xbox 360 и Wii. А САЩ и Великобритания базирани Победителят ще бъде обявен за всяка една от платформите и получи Тайгър Уудс автограф покриване на играта. В EA Sports Отвори с участието на Алиса първенство по учебната Turnberry ще се играе на Pro затруднение обиколка създаването ниво.

Е нещо ново за франчайзинг в реално време, времето ще се отрази на всеки курс, като се гарантира по време на игра опит съответства на този на настоящите метеорологични условия. В British Open винаги е бил известен за непредвидими си време, така че ако ви? Търси да подражават на конкурентни условия, че реални професионалисти изпитват, влезте в EA Sports турнири на живо и да изберете Play за режим и разберете как резултата си мачове срещу действителния табло.

Тайгър Уудс PGA TOUR 10 характеристики на всички нови спортни EA турнири на живо, която позволява на играчите да се подготвям в дневни и седмични турнири. Той също така включва новаторски режим наречен Play за, където можете да играете заедно с действителните PGA TOUR Pro резултати по време на реалния свят турнири.

За да видите допълнителна информация по отношение Тайгър Уудс PGA TOUR 10, влезте в http://www.tigerwoods10.com.

Advertisements

Comments Off on Спечели Тайгър Уудс автограф играта покривка в EA Sports Отворено

%d bloggers like this: