Articles

Записът на Agarest война пристига на PlayStation Network, есен 2009

In Uncategorized on June 11, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , ,

28-ми Август 2009

Запис на Agarest война пристига на PlayStation Network, есен 2009

Масови войни, богати жени, както и рог на изобилието на разврат!

Aksys Игри обявява първата SRPG епос за PlayStation Network, Запис на Agarest война. В тази игра, разработена от Съставител сърце, RED Entertainment, и идея Factory, SRPG фанатици най-накрая ще могат да играят на игра, достойна да се жанр. Спортинг над сто часа геймплей, Запис на Agarest война кани играчите в един разкошен, просторен свят на надежда и отчаяние. Играчите ще воюват срещу злите сили на мрака, да вземе булката – всъщност, няколко булки – и разширят своята линия на пет поколения!

Това е едно от онези заглавия, където болестни любопитство наистина хитове сте някога да видите някои снимки на екрани, заявява Майкъл Мансанарес, асоцииран продуцент, Aksys игри. Вместо да бъде нищо друго освен чийзкейк, Запис на Agarest война се оказва, че някои дължина и дебелина до него. Цветна ни изненада.

Запис на Agarest война Prologue В нищожен преди време течеше и пространството са съществували, дванадесет богове. Богът на светлината и тъмнината, те дойдоха заедно, за да създадат свят на Agarest, един съвършен и божествен рай. Бог създаде живот, който принася животни и растения от хиляди-сред тях и интелигентни раси, като елфи и хора.

Но дори и рай не може да продължи вечно, и по време на война помрачи небето на Agarest. Не е просто война между смъртните, лесно завърши с божествена намеса, но една война, която разделя самите богове. Армиите като светът никога не е виждал и преди, и никога няма да видя отново, сблъскаха в небето на Agarest, над нейната повърхност, и дори в пещерите, че прекратява своя път през вътрешността му.

Както е начинът, по време на война, много починал на двете страни, богове и смъртни, така и на войната ляво Agarest разбити, почернели, и мъртви. Бог плачеше за тяхното рай, а в заключителния акт на създаване, се жертва да въвеждат върна живота на своите обгорени и усукани повърхност.

Това беше много преди хиляди години, и въпреки че боговете са отдавна мъртви, изсушаване на тъмнината, която започна и работещи тяхната война не е така. Лишени от свобода за хилядолетия, си облигации започнаха да отслабват, и като го правят, сянка отново се разпространява по повърхността на света.

Роден в този свят, кацнало несъзнателно са на ръба на апокалипсис, един млад мъж на име Leonhardt и неговите потомци са последните, най-добрата надежда за Agarest. Тяхното пътешествие ще се преориентира поколения и континенти, тъй като те се стремят отново да донесе мир на обсадения техните света, както и стойността на собствените си души.

Запис на Agarest война Основни функции:

Soul породата система Уморен от правото на живот чрез един живот в типичен RPG заглавия? Тогава присъства на Soul породата система! Изберете булката в края на приключението и да даде живот на героя на следващото поколение!

Съвместна Атака! Позицията си сила на бойното поле и се изчаква подходящия момент да низ заедно масивна комбо атаки използвате няколко партийни членове-както в ръкопашен бой и в кръг!

Epic SRPG с Ginormous Часът е! Записът на участъци Agarest война над 100 часа геймплей, без да се включват страна / мисии бонус!

Линк Gauge система Съдбата на Agarest е във вашите ръце, тъй като връзката Gauge песните ви действия и промени бъдещия свят на базата на начина, по който играят! Ще получите русо момиче или червени главата?! Просто не T знам!

Запис на Agarest война все още не е класиран от ESRB. Повече информация за Aksys игри и запис на Agarest война, се намират в http://www.aksysgames.com.

Advertisements

Comments Off on Записът на Agarest война пристига на PlayStation Network, есен 2009

%d bloggers like this: