Articles

Дисни Дисни пресата я изпея: поп хитове

In Uncategorized on June 10, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6-ти Октомври 2009 година

играчите могат СЕГА ОСВОБОЖДАВАНЕ вътрешния си поп звезда с Дисни да пееш: поп хитове

колан Топ Посещения от любимите артисти този празничен сезон

Дисни Studios Интерактивна днес обяви наличието на Дисни да пееш: поп хитове, си хит-тежки мултиплатформена караоке стил видео игра. А добрата конвергенция на поп културата, Disney я изпея: поп хитове функции някои от най-големите имена и графиката-доливането песни в поп-музиката да създаде последен опит видео пеене игра, пълна с песни съвети и вокални уроци с певицата и актриса Тифани Торнтън , от Disney Channel Оригиналният сериал Сони С шанс.

Дисни Пей IT: поп хитове предлага голяма колекция от хитове, които днес и тийнейджъри веднага ще признае и играчите от всички възрасти ще дойде да се обичат, , каза Крейг Relyea, старши вицепрезидент на световната търговия, Disney Studios Интерактивна. Играчите могат също така да подобри уменията си с вокални уроци и упражнения за дишане в играта, като им помага да станете суперзвезда изпълнители в собствената си дневна.

В Дисни да пееш: поп хитове за WiiTM, PlayStation? 3 компютърната система, забавления и PlayStation? 2 компютърната система, развлечения, играчите могат да се сравняват таланта си с някои от днес е най-известните изпълнители, включително капитана записи и популярни музикални клипове от световната любими фен. Сред значимите актове в тази трета повторение на франчайз са Майли Сайръс, Йонас Брадърс, Тейлър Суифт, Colbie Caillat, Деми Ловато, Хана Монтана, Джеси Маккартни, Coldplay и една република.

С участието на най-различни начини за игра, Дисни да пееш: поп хитове позволява на играчите да вземат микрофона и да вземат етап център в един вид плейър, хармонизира с приятелите и семейството си в дует режим, за да печелите по-високи резултати, или се конкурират с тях главата до главата в мулти-плеър режима. Играчите могат също така да получите съвети в новострояща се разшири Пей IT Pro режим, водена от Тифани Торнтън. Тифани показва как играчите професионални певци подобрят своите вокали, от дишане и упражнения стъпка към хармонизиране на техниките, участващи в дует и riffing. В допълнение към вокални награди, които идват с практиката, играта също така предвижда играчи със специални игли, фон теми и други награди.

Нови функции в играта включва да пееш Encore, , която позволява на играчите да играят обратно изпълнения и са изложени на риск, , в който състезателите се опитват да наддавам за съперниците прогнозира резултатите.

На Дисни да пееш: поп хитове песен списък включва:

Майли Сайръс [[ ]*[]] 7 неща
Fly на стената
The Качи
Hoedown Throwdown

Деми Ловато
се върна
La La Земя
Дон т Забравете

Джонас Брадърс
Hold On
SOS [[ ]*[]] Когато ме погледнеш в очите
Любовта грешки
Burnin

Advertisements

Comments Off on Дисни Дисни пресата я изпея: поп хитове

%d bloggers like this: