Articles

The Sims 3 Светът Приключения отива Gold

In Uncategorized on June 9, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , , , , , , ,

2-ри ноември 2009 година

The Sims 3 Светът Приключения отива Gold

[[** ] Хвани Вашият пръчки, Направо на вашия скутер и приключенски си път през древни гробници в The Sims 3 Световната Приключенията на 17-ти ноември 2009 год.

[[** ] EA? е видяна студио има удоволствието да Ви съобщим, че The Sims 3 Светът Приключения *, първият експанжън на # 1 най-добре продаваната PC игра на календарната 2009 **, The Sims 3, е отишло злато за PC и Mac и ще бъде достъпна на 17 ноември 2009 г. в Северна Америка и ще бъде в магазините по целия свят 60 страни и на 22 езика и съща седмица.

Sims вече могат да продължат пътуването на живота си в The Sims 3 Светът Приключения. Те могат да работят от мумии в Ал Simhara, Египет, попълнете небето с фойерверки, закупени от местните жители на Shang Simla, Китай и капитанът на изкуството на нектар за вземане във Франция. По пътя, те могат да улови смешно, страшно и вълнуващи моменти, докато се използват най-новият фотография умения. След като те са приключили търсения играчите могат да въвеждат своите съкровища със себе си за да си спомнят и да споделят. Когато играчите се регистрирате тяхното копие на PC / Mac версия на играта онлайн, те ще получат допълнително съдържание изключителна игра с Explorer? Е плячката, установяване и 1000 SimPoints *** да бъдат използвани в The Sims 3 се съхранява, за да персонализирате своята игра с допълнителни по време на игра елементи.

Видяна фенове по целия свят ще се държа? до нова Simlish музиката в The Sims 3 Световната Приключенията експанзия пакет. Над една дузина артисти ще окажат Simlish stylings глас в играта, включително Грами-победител Нели Фуртадо и Лиан Rimes плюс гореща изгряващи звезди Мат Ким, Fefe Добсън, Pixie Лот, Натали Портман? Е Shaved ръководител, Кейти Melua, Esmee Denters, млади Punx!, Евън Taubenfeld, Madina езеро, и др.

The Sims 3 Световната Приключенията ще бъдат достъпни за закупуване на 17 ноември в търговията на дребно и онлайн чрез дигитално разпространение на http://eastore.ea.com/. За предварителна заявка на играта http://www.thesims3.com/game/ep1/order посещение.

The Sims 3 Светът Приключения се оценява T за Teen от ESRB.

За тези, които съм? Тона вече са закупили Sims 3 или се нуждаят от добра идея подарък за приятели или семейство, специално ограничени Holiday колектор? Издание и ще бъде на разположение на 17-ти Ноември 2009 г. . Специалното издание ще включва съдържание от оригиналния The Sims 3 колектор? Издание и заедно с нови ваканционни съдържание. За повече информация за The Sims 3, отидете на http://www.thesims3.com.

?

* Изисква The Sims 3 или The Sims 3 колектор? Е изданието за PC / Mac да играят.

** По данни на NPD.

*** Интернет връзка се изисква, вижте опаковката или цифров правилата за разпространение за подробности

Advertisements

Comments Off on The Sims 3 Светът Приключения отива Gold

%d bloggers like this: