Articles

Mabinogi Update, появата на Богинята, позволява на играчите да решат безпроблемно в Фантастика Живот

In Uncategorized on June 8, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , ,

14-ти Януари 2010 год.

Mabinogi Update, появата на Богинята, позволява на играчите да решат безпроблемно в Фантастика Живот [ /[**]

Nexon Америка? е най-новата актуализация, за да си фентъзи MMORPG, Mabinogi, отново се въвеждат преправен появата на история богиня, която подобрява нов опит играч и дава възможност на играчите да напредват бързо и безпроблемно през история и уреждане на фантазията си живот по-бързо.

Докато актуализация подобрява нов играч опит, настоящи играчи също са насърчени да се провери на подобряване на историята и да видим какво? Е различно и ново. Обновената появата на история богиня ще се въведат нови играчи на символи като Ruairi, Tarlach, и Мари, и им дава възможност да се бият злите армии и да разкрие скритите истини за Тир Na трупче. Съществуващите потребители могат да вземат това време да се преразгледа Националната контактна точка на тази история и опит, след като по-лесно и отново останат неща, които може да са отдавна забравени.

Освен това, всички участници ще имат възможност да участват в? Make-A-Wish? събитие, което ще им позволи да изпратят своите желания до небесата. Това визуално приятно събитие ще бъде осветление до небето на Qilla базовия лагер всяка нощ в полунощ в продължение на две седмици.

За повече информация относно Mabinogi, посетете: http://mabinogi.nexon.net/

Advertisements

Comments Off on Mabinogi Update, появата на Богинята, позволява на играчите да решат безпроблемно в Фантастика Живот

%d bloggers like this: