Articles

0 Ден на Земята Атака за Xbox LIVE Arcade стартира международен днес

In Uncategorized on June 8, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , ,

27-ми Декември, 2009 г

0 Ден на Земята Атака за Xbox LIVE Arcade стартира международен Днес [/[** ]

Square Enix, Inc обяви, че Атака 0 Ден на Земята в момента е достъпна за Xbox LIVE Arcade. 0 Ден на Земята Атака е шутър, в която играчите битка срещу внезапно нахлуване на масови нарушители. Пребори с огромно атака, която обхваща света, високо цени над cityscapes на Токио, Париж и Ню Йорк.

Посетете официалния 0 ден Атака на интернет страницата на Земята за допълнителна информация: http://dlgames.square-enix.com/0dayattackonearth

Масови нарушители внезапно се появи в Токио, Ню Йорк и Париж, намирането на беззащитни света и хората с безпрецедентен страх. Тези, които успяват да избягат са изправени пред крайната борят за съществуването си в един от седем дни от войната по-късно известна като 0 дни Атака на Земята.

Участват в ожесточени битки срещу врага нарушители сред известни забележителности като Токио кула, Статуята на Свободата и Айфеловата кула. Свидетел прекалено подробни среди от паркове да намалите броя на пътеките-както и огромни същества, които коз на размера на всички околни високи сгради. Поемете контрол на аналогови пръчки за маневриране си изтребител и защита на вашия град. Насладете се на веселие на побеждавайки враговете, докато избягват безброй атаки. Онлайн Кооп играят с до четирима играчи и срещу режим с до осем играчи предлагат безкрайни гориво за битка!

Advertisements

Comments Off on 0 Ден на Земята Атака за Xbox LIVE Arcade стартира международен днес

%d bloggers like this: