Articles

Мадън тествани с мотика за Супер Купата шампион XLIV

In Uncategorized on June 8, 2010 by strahotniigri Tagged: , ,

5-ти Февруари, 2010 г

Мадън тествани с мотика за Супер [Купата шампион XLIV / [][]]
С Майкъл Спорт Лафърти

EA? прославената мач снимки на победителя в неделя? и едър дивеч

на Супер Боул? Крайната награда в американския футбол. Тя започна на 15-ти януари 1967 г. В Лос Анджелис, където Грийн Бей Пакърс се срещна с Канзас Сити шефове. Този ден е принадлежала на Барт Стар и Грийн Бей, но го основите на един от величествените събития в американския спорт.

Бързо напред и него? SA новия век с Индианаполис Colts спомагателни системи за погасяване на разстояние с Ню Орлеанс светии да решават Супербоул XLIV. EA Sports проведе симулация на играта и Ню Орлиънс излезе на върха. Но това знаех? Спра GameZone от тичане симулация, както добре. Игра успешно прогнозира резултата от NFC и AFC заглавие игри, за създаване на свински прогнозиране за едър дивеч.

Имаше много фойерверки в първата половина. В Colts започва играта с футбола и Peyton екипажа излязоха стрелба, свидетелство за управление Indy надолу към светиите? територия, но Colts може да излизам с три точки. Ню Орлиънс? Дрю Brees отговори веднага, като на светиите? престъпление бързо определяне на условия за тъчдаун. Ню Орлиънс? хитър ветеран отбранителна назад Дарън рязко сваляше екипажа, както през първото тримесечие дойде към своя край и на светиите капитализирана с друг тъчдаун.

Средата на второто тримесечие на светиите след период от три-и-вън от Colts, като бяха 80 ярд в осем играе за друг летателен тъчдаун? Brees? трета от играта. С по-малко от 5 минути, за да играе в първата половина, един Colts? оборота резултати в Ню Орлиънс? областта цел. Тъй като половината обръща към своя край, един Colts? карам дълбоко в светиите? територия е осуетен с още един оборот Индианаполис. Ню Орлиънс води в половината от броя 24-3.

Индианаполис излиза и представлява още един гол областта на борда през третото тримесечие, докато защитата си, започва да се затвори за определяне на светиите? престъпление. Четвъртото тримесечие се отваря с Индианаполис публикуване първия си тъчдаун на играта. Ню Орлиънс отговори с един тъчдаун, а огъня Colts назад и близо до рамките на 31-20 броя. Екипаж установи хит крачка и отворен приемници и извади Indy за срок от четири до 31-27, но това? Е всичко, което пише и Ню Орлиънс идва далеч с победа.

С EA? Екипа и GZ? Е Мадън версия, така предсказване на светиите? победа, а шансовете (като на обяд-Иш петък) е един Indy 4,5 точки от нас. Но забравям всичко това. Всичко, което може да се случи? и затова те играят играта. Супер Купата XLIV е плоча за 18:00 Старт ЕТ (15:00 PT) и ще бъде излъчен по CBS.

Advertisements

Comments Off on Мадън тествани с мотика за Супер Купата шампион XLIV