Articles

ijji.com? е душата на нацията Последният получи съдържание Update толкова голямо, тя? е Страшен

In Uncategorized on June 7, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , ,

1-ви март, 2010 г

ijji.com е душата на нацията Последният получи съдържание Update толкова голямо, тя Страшен е

Изпращане на хлад на една игра гръбначния стълб , епичната фентъзи масово мулти-плеър онлайн ролева игра (MMORPG) Душата на Последно нация дава зло детска площадка с играта е голям актуализация на хардкор игри портал ijji.com. Тези, които могат да издържат на ужаса новосъздадените добавя към душата на нацията Последните ще опита нови куестове за кръвта, отмъщение и безсмъртие. Зловещо гробище, две нови системи за клане, нечестивите занаяти и повишен ОСП ниво са само няколко от най-новите допълнения, които могат да бъдат намерени на http://sun.ijji.com.

Душата на нацията Последният е бързо, вълнуващо и ангажиране MMO игра, така че само си представим какво прясно, заплашителна куестове и на увеличеното предлагане ниво шапка, , каза Калвин Ян, заместник председател на пазар, NHN САЩ, който е домакин ijji.com. Да направим безплатни играят игри жанр трябва да се съобразяваме е нашата мисия – и Слънцето е един блестящ пример за това.

Душата на нацията Последен и надграждане предлага на геймърите едно заплашително алтернатива на други MMORPGs в интернет. На върха на нивото на ОСП скача до 115 от 100, ъпгрейд включва:

нови мисии, куестове и областта завоевание чрез белите дробове на един опасен област, Aiort Graveyard

[ [**] А група система, която позволява на играчите да споделят ползите от игра между приятели и колеги членове

Щит точки, дали всички класове с щит система, което води до разширяване хит пункта през решаващо значение играч срещу играч (PvP) борба

Развитието на персонализация, с огромен масив от близо 150 различни гилдии фона марки и модели

Нови и модернизирани занаяти, което позволява за иновации в съществуващи икономика

100 последователни, дяволски търсения, убийства и унищожаване на демони, като се започне на ниво 70

Душата на Последно народ е един фентъзи MMORPG, определени в свят, опустошен от корупция и войни. Безсмъртният Император регулира Brakion континент с по-тъмно и тайно знание, с които разполага – наличието на етер. Преобразуване на ценни етер в тъмната енергия и тя се използва за завладяване на целия континент с неговите ужасяващи, демонични армии, безсмъртен император бедните страни причинява управляващата класа да се превърне в съюз със съседните държави да продължи превъзходство. Произтичащи от наклонена отношения и интимни тайни между кралското семейство, две противоположни династии разцъфтя. Обвити в зашеметяващ графични настройки и сложни линии история, осеян с мъчителен изненади дебнат зад тъмни сенки, играчите ще допадне на все по-разширяване на фентъзи свят, който е душата на крайната нация.

Душата на Последен нация не е в слаба воля или лесно се изплашиха, че SA фантастично,

Advertisements

Comments Off on ijji.com? е душата на нацията Последният получи съдържание Update толкова голямо, тя? е Страшен

%d bloggers like this: