Articles

D3Publisher обявява Западна издаване на Бога Eater за PSP

In Uncategorized on June 7, 2010 by strahotniigri Tagged: , , ,

17-ти Февруари, 2010

D3Publisher обявява Западна издаване на Бога Eater за PSP

[[ **] D3Publisher обяви днес, че Бог Eater ще бъдат пуснати в Северна Америка за PSP през Q3 2010.

Предлагане убедителна и драматична история на човешкото оцеляване в една пуста постапокалиптична света, Бог Eater е бързо опитен игра действия, които ще пленявам играчи с повече от 100 вълнуващи мисии. Играчите могат динамично да променят стратегията за игра по всяко време, като незабавно превключване между оръжие форми на наклонена черта, стреля, и изяде гигантски врагове и да персонализирате куршуми да променят съдържанието, модел и елементарен тип, за супер мощни атаки. С участието на кооперативните режими, играчите могат да ловуват с контролиран партийни членове AI или се присъединяват към лова с до четирима играчи чрез местни AdHoc режим или да се свържете системата PSP на PlayStation 3 да играят онлайн чрез adhocParty.

? Очакванията за Бог Eater в Япония е огромно с повече от 1,5 милиона сваляния на демото? заяви Пийт Андрю, вицепрезидент на разработване на продукти, D3Publisher. ? Бог Eater предлага високоскоростен, стилизирани действие смесва с дълбок драматичен сюжет, който го прави уникално различни от конкурентите си и ние с нетърпение очакваме да донасям този дял да геймърите в Северна Америка.?

В Бога Eater, земята е бил разрушен от мутирали зверове, известен като Арагами и човечеството? Е единствената надежда срещу тях е Jinki оръжия и Бог Галадур, които ги упражняват. Играчите ще създадат своя герой и битката повече от 35 уникални видове враг за намиране на елементи, за да персонализирате своите оръжия, пистолети, куршуми и щитове да се увеличи тяхната здравина и издръжливост. Уникален режим хищник ще добавят ново ниво на стратегия, тъй като играчите трансформират Jinki на звяра форма да получи нов тласък в статистиката и специални куршуми да започне мощни атаки соло или с до четири приятели.

Бог Eater за системата PSP е разработена от Namco Bandai Игри. За повече информация през следващите месеци, моля посетете http://www.d3publisher.us.

Advertisements

Comments Off on D3Publisher обявява Западна издаване на Бога Eater за PSP

%d bloggers like this: