Articles

Обединяват разбито кралство в Спектрален сили Битие за Nintendo DS, Наличен Сега

In Uncategorized on June 7, 2010 by strahotniigri Tagged: , ,

17-ти март, 2010 год.

обединяват разбито кралство в Спектрален сили Битие за Nintendo DS, Наличен Сега [/ Той [**]

? Време е да се изострят тези DS стилуса? И не, че боята на бронята!

Спектрален сили Битие за Nintendo DS е официално започва поход към своите магазини в цялата страна. А тактическа RPG настроен на фона на воюващи нации, най-новата част на популярната поредица Спектрален сили Битие предлага изцяло нови, характер задвижване опит. Изборът да се превърне в лидер на една от 40 страни, всяка със собствен история и герои, играчите трябва да реши как да обедини останалите страни и донесе мир на Невърленд кралство. Тя? Става на играча да вземе решение как да се промени лицето на Невърленд кралство? от дипломация, или със сила.

С помощта на DS стилуса като уникално оръжие, играчите ще март войски в епични бойни полета и разполагане на различни отбранителни и нападателни стратегии. Играчите могат също така апелира списък със мощен магически заклинания за значително променя потока от бой. Но там? Е много повече, за да обединява счупен царство от бой. Играчите трябва да се бори с орляк на икономическите и социални дилеми, ако те планират да доминират на картата.

Спектрален сили Битие е класиран? T? (За Teen) и на разположение за MSRP $ 29.99. Повече информация за Спектрален сили Битие може да се намери на официалния сайт: http://www.spectral-force-genesis.com/

Advertisements

Comments Off on Обединяват разбито кралство в Спектрален сили Битие за Nintendo DS, Наличен Сега

%d bloggers like this: