Articles

MLB 10 The Show

In Uncategorized on June 4, 2010 by strahotniigri

( Да цитирам един разговор запознат излъчване-бейзбол) Може би, би могъл да бъде, това е!

SCEA е замахна за огради с късно повторение на MLB шоуто и засадени на терена здраво в пейки.

Когато основите се твърди, там не е много друго да правя, но изгради нагоре. Това вероятно е мантрата на SCEA Сан Диего Dev екип четеше при създаването на MLB 10: The Show. В крайна сметка играта е на 10-ия повторение на франчайз, с кратко време за разработка. Но това няма? Не значи там не се промени. Всъщност, 10 е някой хубав функции добавя в сместа, и е графично засилени, за да създадат една по-живи и привлекателни играта бейзбол.

( Необходимо е да се отбележи, че този преглед се основава на отстраняване на грешки, или комплект за тест, код преглед на играта, което е незасегнато от текущите проблеми, разяждащи PS3 дребно единици. Групова свързаност на дребно сървъри не е на разположение.)

Играта няма? т действително хит дребно до 2 март, като на този етап на сървъри ще бъдат за мултиплейър елемент, което се отличава възможността за 30-ма сезон режим, преведена на франчайз режим.

Така че, ако сте фен на поредицата (което се случва да бъде предварително видни бейзбол в съобщение на франчайз и е единствено по време на PS3), който искате да намалите до преследване и знаете ли какво? е нова. В края на краищата, бейзбол е бейзбол, и играта няма? Не трябва да се обясни.

Така че нека? Е план за установяване на списък на някои от основните нови елементи

Advertisements

Comments Off on MLB 10 The Show

%d bloggers like this: