Articles

2K играе премеждията на P.B. Уинтърботъм пуши пара за 40-20

In Uncategorized on June 4, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , ,

20 Април 2010

2K Play? Е премеждията на PB Уинтърботъм пуши пара за 40-20

критиката мъчен пристига с вкусно опияняващ нови функции [/ [**]

2K Play обяви днес, че критиката на премеждията на PB Уинтърботъм е вече на разположение за изтегляне на Windows компютър чрез Steam. Действието се развива в света известен с ключови ченгета, театър органи и пай-в-лице клоунада, на находчивите игра е предвестник като? Голям претендент за игра DLC на годината? от 1UP.com, който е дал на играта перфектно 100/100 резултат. В премеждията на P.B. Уинтърботъм представя комични щуротии на едър крадец пай PB Уинтърботъм за луд тавана си преследване на вкусен мозъци подигравателен пайове, че отмъщавам поразия преден дял от пъзела напълнена еуфория от време, манипулация и самостоятелно репликация.

Създаден от Од господа, на премеждията на PB Уинтърботъм е първоначално освободени за Xbox LIVE? Arcade за Xbox 360. В PC Windows версия е разработена от 2K Китай и е на разположение изключително на пара и идва с много нови апетитни съставки, включително разширени опции табло, нови отключващи постижения, пет допълнителни мозъци дразненето пъзели и парна Облак, който позволява на играчите да играят с им по пътищата, като достъп до записани игри от мрежата на Steam.

За премеждията на P.B. Уинтърботъм е получила множество високи отличия от медиите, включително:

? Играта стои само в сравнение с други силно аплодирана сваляне заглавия, поради по-голямата си част на играта? Е заобиколен пъзел дизайн, забавни писмен вид и поразителен художествен стил.? – Списание Game Informer

? удовлетворяване с почти идеални последователност през цялото време.? ? Destructoid, 95 от общо 100

? за премеждията на PB Уинтърботъм? И творчески предизвикателства играят с емоциите си, ловко последователно вземане се чувстваш като гений и абсолютен простак.? – GamePro, 90 от общо 100

за премеждията на PB Уинтърботъм е класиран Е за всеки от ESRB. За повече информация за премеждията на P.B. Уинтърботъм моля http://www.winterbottomgame.com посещение.

Advertisements

Comments Off on 2K играе премеждията на P.B. Уинтърботъм пуши пара за 40-20

%d bloggers like this: