Articles

Коментари

In Uncategorized on June 4, 2010 by strahotniigri Tagged: , , , , , ,

В повечето игри днес, играчът е натоварен със задачата, като определят някои брутален диктатор в името на всичко, което е добро и свещено. Като цяло, това може да бъде прост и ефективен начин за мотивиране на играча да успее, най-малко, когато парцелът е загрижен. Въпреки това, Tropico 3 подходи този конфликт уморени от друг ъгъл? тази на диктатора. Това позволява на играчите възможност да се отдадете тяхната потребност от насилие и власт, а не само за някои възвишени причина или благородна кауза, но тъй като тя? Е самостоятелно удовлетворяване.

Признавам, Tropico 3, не ви предлагаме възможността да развиват своя народ, както ти е удобно. Вместо за отпадъци за всеки, който противоречи думата си, можете да се прилагат по дипломатически и добродушен политики. Все пак, както всеки, който? Е пускана Рицари на Стария Република мога да ви кажа, понякога нечестивите вариант е прекалено добър за да устоят. Експериментално е най-приятно аспект на обучение как да действат в Tropic 3. С толкова много да се направи, тя да вземе любопитен характер наистина да карам по-добро разбиране на играта. Има и множество образователни слоя под всички управления, тъй като играта ще ви предложи възможност да играят като лидери по време на историческите събития.

Що се отнася до стратегията механика отида, Tropic 3 е много добре изпълнена. Всеки, запознат с града за изграждане на жанра ще се чувстват като у дома си, с отличен потребителски интерфейс, както и всички стандартни инструменти на ваше разположение. За непосветените, има отличен настойнически, както и вземане на пясък. В действителност, вида таксуване е нещо, което дори и ветеран от играчите ще искат да прекарат времето си. Режимът на кампанията ще се чувствате твърде бързащ, ако? Не си разумно познаване на дейността на елементи на играта. Намиране на ценни ресурси, за своя маршрут на пътуване и поддържане на жизнеспособни популации са част от този прекрасен акт за жонглиране, че симулация феновете ще се радват. Разбира се, не е пълна диктатура без конфликт или две.

Да? Кажем ли? Отново скитащи периферията на екстравагантния си дворец, а вие забележите protestor вземане голям шум само отвън. Как да се справим с това положение? Тъй като безмилостен El Presidente, може да реши най-практично решение е да го хвърлят в затвора. По този начин гласът на несъгласие е заглушавани, и той може да помисли два пъти преди повтаряне му престъпление. Ако сте? Се чувстваш по-специално се отнася до защита, може да искате да го има публично екзекутирани. Разбира се, това не дава шанс на повторно нарушение, и служи за пример на всеки гражданин, който се осмели да ви се противопоставят. Винаги има по-нежна опции, за да проучи, но тя? Е вероятно да се предположи повечето играчи ще бъдат като на Макиавели маршрут. Дори играта? Е обложка изглежда махвам на играча да вземе ниски пътя, играят капитанът кукла, и дръпнете всички струни.

Има някои много добре изглеждащ заглавия стратегия тази година, но Tropico 3 определено се намира в горната част на подреждане. Графиките са прекрасни и приятна в естетически план, с голямо използване на цветове и анимация да пазят нещата интересни. Гледаше над простора на твоя остров е една от високите точки на игра, то? Винаги живителната да присъства на всички оживени дейност, която работи под ваш контрол. В аудио също е много силен, с предвидими още атмосферния Латинска музика изпълва стаята. Моята една жалба в аудио дизайн е липсата на разказ, по сортове; щастие, тази повторяемост може да се определи с няколко корекции в менюто с опции.

Въпреки силната конкуренция от подобни игри, Tropico 3 наистина се откроява като замислено дизайн и красиво изпълнена част от софтуера. Тя управлява безопасно баланс запознат с механиката ново завъртане на града за изграждане и национално управление. Дори и да Aren? TA голям фен на жанра, Tropico 3 е един от редките опити, че е твърде добре да се пропускат.

Преглед точкуване Детайли за Tropico 3

игра:? 8.5
Може да отнеме време, за да свикнат с играта, дори ако сте? съм dabbled в този жанр и преди. За щастие, на дълбочина прави всичко си струва.

Графика:? 8.5 ?
свеж и най-различни, нищо наистина казва? Аз съм твой господар? като абсурдно дворец и буйни царство острова.

Звук:? 7.5
Много добро използване на аудио сигнали, и музиката е подходяща. Някои от voiceovers да получите повтарящи се, все пак.

Трудност: Средна
Тази игра определено ще отнеме известно време да свикна, но също така се отлична работа на самото въвеждане на играча.

Концепция:? 8.0 ?
Много интересен обрат на познатия жанр, и експертно екзекутиран.

Общо:? 8.5
Tropico 3 има всички дълбочина можете да искате, но се представя в една прясно светлина, която подчертава, забавно, без да coddling на играча. Ако имате интерес към разиграва една диктатура фантазия, това е толкова добро, тъй като получава .

Advertisements

Comments Off on Коментари

%d bloggers like this: